Wednesday, May 26, 2010

Benci Bilang Cinta!

sekarang ni,kat saluran Astro Ria tengah popular dengan sinetron remaja baru Indonesia 'Benci Bilang Cinta'@BBC bertambahlah jadual tengok tb ite nie...dr Tasbih Cinta terus citer Cahaya,skg BBC pulakk..ensem kott pemain utama cite tu,BAIM WONG yg bwk watak Dimas..heroin die lakk MARSHANDA sbg Winda..adoyy,da la aku minat tgk die..tp yg best dlm cite tu ada BERTRAND ANTOLIN eaa..lame ta nmpk die actingg..tp lam cite tu die sbg artis yg dtg ke pkahwinan Dimas n Winda jek..jap jek watak die.ada gak yg len cm DUDE HARLINO n RIRIN DWI ARIYANTI<>

 but timbul cerita yg BBC ada persamaan dgn cerita Korea 'Princess Hours'???...agak r...even jarang tengok cerita Korea,tp 1st time tengok cite BBC,pun dah rase cm de persamaan..

Benci Bilang Cinta
(Dimas n Claudia)
Princess Hours
(Lee Shin n Hyu Rin)

Benci Bilang Cinta
(Winda)
Princess Hours
(Chae Gyung)

ape ape pun..sinetron BBC ni tetap bestt..n i think dpt capai ratingg kat Malaysia ni..sbb cite die pn berkisar kisah remaja... :)

HAPPY WATCHING!!!!



Lots of Love,
Syaza Ibrahim








No comments:

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com