Thursday, May 20, 2010

SEDIH....



Betul kata orang, hanya kerana benda yg kecil leh jadi pergaduhan yg besarrr....
Huh...sebenarnya tak suka nak bergaduh lagi2 with my siblingss..but i don't understand y my brader,Iwan saloo carik gado jz bnda kecil..kitorang gado jz bcause ite terbace his diary..man???time kemas2 diary tu terjatuh n terbukak k..when I want to close it back,terbaca..sikett je...lepas tu terlepas ckp kt Iwan...hmm SYAZA SGT PANDAI???!!!!

Iwan terus marah2 n blaku lah pergaduhan yg besar antara adik-beradikk...yg menyebabkan my little sis,AMy menjerit 1rumahh...tak tao ape yg ite rase skg,but actually benda ni tak patot berlaku. Ktorang sgt rapat but bila bergado kitorang akan bermusuhan gler2. YA Allah! apa aku nie? Nape aku tak diam time Iwan tgh marahhh????nape aku perlu bertekak balik sdgkan itu mmg salah aku???? sedihh...mmg sedihhh..

i think nk balik kg batu pahat la,even tak suke kg tu...but i should to settle dis problem down...n sebenarnya tak leh ble Iwan n ite tgal 1rumah..harus berasingan,sbb kitorang akn gado..kalo ikotkan tiap ari gado,tp gado2 biasee..tp mslah skg,ni gado yg HUGE glerr..smpi menitis air mata ite ni...hmmmmm....




Lots of sadness,
Syaza Ibrahim

No comments:

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com