Sunday, June 20, 2010

Award from Najah lg :)



hi, this time ite dpt award lg from adik Najah tersayanggg.... eee,murah tol rezeki bln Jun ni...suke2... :)



1. Anda mesti beri pujian padaa pemberi award ni
Thanx adik Najah, blog adk mmg simple tp cutee..se cute orgnyerr..tgk arh kat ats ni,
comel kan???hehehe

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg laen..
KhalidahKuaci ( bg die sbb die teringin nk award)
Kaito (pun same,so bg die..amek tao awakk)

yg lagi 8 t ite gtao dorang kat shoutbox
 or sesape yg komen entry ni,die lah dpt award, :)

3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni
Suda tentu :)

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great
Huhu..ntah laaa....ape yg great pn tatao.. :)


Lots of Love,
Syaza Ibrahim

9 comments:

khalidahmacambaguss~O_o said...

hhmmm....maksudnye saye ni dah dapat award dah ke???

hahahaha....suka...suka...suka...suka...suka...suka...suka...gembira....gembira...gembira...gembira...gembira....gembira....

mau guling2 atas lantai...mekasih2...mekasih2...mekasih...mekasih...teruja...teruja...

yeaappyyy...!! \(n_n)/

terima kasih malaysia...khalidah sayang malaysia!!

E!ra said...

Ha2..akk tanx..

WONG SIKAMPUH said...

Tahniah award nya ya kawan.Salam kenal from blogger indonesia.Tapi I duduk dekat ipoh je

WONG SIKAMPUH said...

kunjung tengah hari kawan.I dah follow,di tnggu flow blk nya ya..Lam knl from blogger indonesia

cik arnab said...

cik arnab dapat award? camne tu?hehe(garu kepala sambil geleng kepala, xtau..)hihi

SYAZA said...

khalidah : ya iyalahhh..tahniah2..ite tao awk dr ritoe awk ckp nk award,ni ite da dpt,ite pass kt awk n blogger2 len yg nk award ni :)
eira : hihiks patot akk ckp thanx kt najahhh
Wong : already follow u..n plz take this award
Cik Arnab : lame ta dgr cter,da terjah blog arnab soh amek award ni gk..coz komen entry ni..ngee~

cik arnab said...

award ni, gmbr yg atas tu ke? hehe.. sori, cik arnab baru belajar

cik arnab said...

jom jenguk tgk entri cik arnab pasal entri award najah.. hehe.. tul ke cam tu ek?=]

E!ra said...

akk dpt award lagi..visit dis link
http://najah-nazira.blogspot.com/2010/06/award-lagi.html

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com