Thursday, June 24, 2010

Award from Najah n Cik Arnab


Oke, dpt award from Najah...even lame ta berblogging tp masih dpt award,thank u so much!!!ahahah..terharunyer..thanx cyg..Da tatao mao ckp pe..terharu 3x dpt dr dak tecik yg comey niehhh..

1. Adakah anda rasa happy sekarang?
Yup2..happy sgt hahaha..terlampau happy!!!

2. Kenapa anda rasa happy?
Sebab da due ari asyikk dpt belanja jek.. Donut JCo,movie,Mcd..hiihihi...lagi2 dpt award ni pasnih ada award lg..huhu...happy2!!!

3. Apakah yang boleh membuatkan anda happy?
Apa2 jelahh..janji bleh happy. Lg happy dpt bg award kt blogger len,sbb ite suke tgk org hepi!!!

4. Pernah anda terima tag?
Pernah la sygg... :P

5. Nyatakan warna yg anda suka
Hitam, Putih, ish pape jelaaa..sume suke..

6. Bagitahu 9orang yg anda tag
Baik boss!!!! (tidak disenaraikan,sebab ite sndirik akn gtao kt shoutbox dorang)
Korang amek tao, hampa ite kalo korang tak amek,
tak amek tanak bg lg..huhu..

================================================================
Award from Cik Arnab

Pehh..tgk award ite dpt kt ats ni,terhormat bebbbb..hahaha
thanx to Cik Arnab coz bg award ni..ingt lg dlu pestime Cik Arnab dpt award..wah skg dpt award lg ye..
tahniah n thanx to Cik Arnab

1. Apa nama blog anda n nape letak nama tu?
Nama blog ite SWEET LIFE N STYLE OF SS..nape ite letak cenggitoh coz ntah r maybe sbb ite sweet kot..hahha pasan! pastu nama tu tunjuk yg ite more prefer citer pe yg blaku dlm life ite..thats all.

2. Apa nama url blog n dari mana dtgnye idea tu?
ite saje letak fullname sbg url blog ni,senang org nk mencarikk...
lgpun nice pe ltk fullname sbg url blog?kan kan kan?hehehhe

3. Apa method dlm penulisan anda?
Tak de kot. Hanya utk suka2 buat mase ni.. :)

4. Pernah ahli keluarga baca blog anda?
Pernah,tu pun kalo ite tunjuk, kalo tak, tade makne blog ite ni di mata mereka..isk2

5. Apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain cakap blog anda cantik
Lantak depa lahh..mulot depa..nak wat lagu mana...
yg penting ite puas ati dgn blog ite...huhu

6. Bila blog anda diberanakkan?
Since April this year..(dak blogger baru ni) tp mase tu private tak ready nk show off,
(malu2 kucengg lg dgn otai2 blogger len)

7. Siapa org pertama tahu anda ada blog?
Of course lah my Haiqal..thanx coz bg support smpi skg... :)

8. Apa perasaan anda apabila ada orang berkate ttg blog anda di sekolah
Huhu,bkn skola la..universiti..hahaha
Ala relax sudaa..tp takat ni tak kecoh lg r...bebudak yg de blog je yg tao..

9. Tag kpd 10 org..
oke,ini ite ta bg suke2..ni mmg tol2 nk bg kt blogger ni...coz dorang mmg top di mata ite. so tahniah pada sume
- Yua Zawa
- SyuQ
- Nabilah
- Cengkihkali
-Pu3 Sengal
- Shila Farhah
- Nard Naddy
- Caer
- Syira Itik Kejam
- Najah

Lots of Love,
Syaza Ibrahim

5 comments:

cik arnab said...

hehe.. first time dpt award, mmg xtau langsung..kiki..belajar dr yg pakar.. kan syaza? hehehe. seyum sokmo dr cik arnab

syuQ said...

ohoho..im in de list ;') terharu

SYAZA said...

cik arnab : tulah psl kan..tape2 usaha tangga kejayaan..skg cik arnab da dpt award lg..
syuq : adehhh..syuq..tamoh2 terharuu... :P

syuQ said...

dah amek dah award..tp aci la eyh kalo aku tak buat entri award ni..ade kesempatan nti br wat

Farihah Ahmad said...

ui3... kenapa daku di-tag? xlayak laa! huhu... malu. tapi terharu ni aw. nk nangeh..

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com