Thursday, June 17, 2010

Award from Najah :)


Murahnyer rezeki sejak akhir2 ni.. Baru ritoe bg award kt org, dpt due balasan award dr Yua Zawa n Faidhi. Kali ni dpt lagi...yeay! dpt dari adik Najah, laen sket r award kali ni, award mcm ite bg kt blogger2 laen gak..Award Followers, tapi adik Najah TOP100..huhu...

Terima kasih ya dikkk... comel award ni, mcm tuan blog die gak, siyess... :)

So, for those yg nak award cm ginih, jd r follower adk Najah ni...
die rjn bg2 award ni..(muahahahaha pandai2 jek ite ni)...
orgnye pun comeyy gak..sweetttt gtoe loe..
p/s : tak letak pix,korang kena g tgk sendirikkk tuan beloggg yg comey ni..
(hahahah,bodekkkk...)
anyway thanx again ya dikkk, lap u so much..muah3...hehe


Lots of Love,
Syaza Ibrahim

5 comments:

E!ra said...

ha3..syg akk jgk..he3..akk..tanx kak!!
lap u 2..hue..

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

wahh dapat awrdlah dia :D

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

wahh dapat awrdlah dia :D

SYAZA said...

hahaha..
najahhh..

anyss,nak ke?mek la awardd...kt 6th entry akak :)

Kaito said...

bestnya dapat award...nak rasa gak...haha

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com