Wednesday, June 30, 2010

"LENSA BURUK, THE CONTEST"

oke if b4 dis entry asyiklah psl award n tagged now contest time!!!! B4 dis mmg dpt byk contest dr blogger2 len, tp mcm tak readyy je lagi nak masokk..kihkih..
So, now ite dpt tagged contest from org sekamponggku..Pain..soh masok contest ni..CONTEST LENSA BURUKK..sounds mcm best kan? Tgk penganjur contest ni pon mmg minat fotografi. Even kt kampus tak amek kos tu tapi minat fotografi ttp ada (psst2,bodek nampakk)
 so,utk masuk contest ni haruslah ada syarat2 yg perlu di patuhi. Disebabkan syarat die punyerlah panjang, korang yg kena tagged or nk join just klik kt SINI!!!!

Tajuk foto : Pelangi blur di petang hari
Model telefon bimbit : Samsung SGHE250
Slogan :
Saya minat blog lensa buruk kerana blognya yang memaparkan bidang fotografi,
yang sudah semestinya menarik perhatian saya menjadi pengunjung blognya setiap hari!

Hahaha..slogan mcm bodek je kann..whateverlah..tp ikhlas tu..huhu. Foto ni pun di ambil time nga drive,suke snap2 bnde yg ite tgk cantikk lg2 time drive (dangerous tol!) n foto ni pon di ambil b4 ncet samsung ite uhh nazakk..hukhukk..syiannn...
n sebelum mengakhiri penulisan ni..cehh..haruslah ditagged 5 blogger yg len..

Najah
Cengkihkali
Sufea
Qaqa
Nabilah

so,korang2 kena tagged join jgn tak joinn!!! yg len pon nk join pon bolehhh... :)

Lots of Love,
Syaza Ibrahim

4 comments:

wunny said...

cm best jew!nk join..
tp cmne nk tag org kat blog ek?

SYAZA said...

wany..
tag tu kira wany taip je nama dorang,n wany sndirik kena g kat blog dorang n gtao dorang yg dorang kena tagged.tu la namenye tagged,sbb nama dorang da tertaip kat situ. cmtu jek :)

Ti Anne Mohd Yassin said...

terjah !! hehe

SYAZA said...

alamakkk..penganjur kontest uda maliii..sile2 wat penilaian.. :)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com