Tuesday, June 15, 2010

Penghargaan Buat VVIP ku :))


oke arini terajin lak nak bg award kat my followerss..even mesti ada org ckp

- "baru bape bulan jd blogger da nk bg award2 kat blogger laen kan..???"
OR mesti ada yg ckp
- "eleh,follower baru 50 da nk bg award..."

tak kiralah apa yg kalian nk ckpkan but actually ni la slh satu cara nk show my appreciate dkt blogger2 yg jd my follower.. :)

sebenarnya nak bg award penghargaan ni time my follower angka cecah-100,tp nak wat cmne,tangan ni dah gatal sgt tak sabar2 nak bg kat pengikut VVIP ku ini...
so for those yg jd my top 50 tu,tahniah ya..

n for those yg baru jd my follower dlm angka 51-59 pun di alu2 kan utk mengambil award ni..
p/s: yg 60 ke ats sori eaa..tunggu next time :P

SO,WHAT U SHOULD DO WHEN U GOT THIS AWARD?
taya susa2 kan diri nak jwb2 soklan k..
korang hanya perlu:

buat entry baru utk award korang ni ckp la pe yg patot korang nak cakapkan mcm
ucapan terima kasih ke,tak kiralah apa2.. jgn lupa link kan nama cik Syaza ni ye :)

n korang tak perlu nak pass2 kat blogger laen award ni,sebab award ni memang KHAS
utk korang yg jadi follower cik Syaza..hhehehehe :)

15 comments:

yua zawa said...

thanz syaza.. nti yua dtg amik n buat entry bout it ok..

Wanie said...

hehe..thanks..sy dah amek..nt sy wat en3 ek..

ubi@syafiq said...

waaaa...tima kaseh..first time dapat award..hehe..keep in touch ya..

SYAZA said...

sama2 korangg... :)
tol ckp syafiq..keep in touch okee korang ^^

hanumuslem said...

saya ambil dulu yaw... tadi dah dapet q award.. skarang dapet lagi.. thanks

shilafarhah said...

makcik!!!!haha..tekz yunk...=) reli hargai award ni..=)

SYAZA said...

hanu muslem: hahaha..sama2,amek award tuh
ela : oit cousin ku yg nakal..pe makcik2 ni?tanter laaa..hoho..wat entry sal aku besh2 k :p

syuQ said...

sukerrr!! (^__^)
maceh syaza!! syuq suke sgt!

nana89 said...

wahhh..dah lamer xon9 sbb bz..tgk2 jer blog aseta..ader org bg award lol..hahahha..trimas syaza..love u lar..=P

SYAZA said...

syuq:hehehe..same2.. :)
nana: hehehe yeker???...rezeki tu..sesamerr..love u too laaa :DD

Fane Davis said...

thanks ya...i da ambik award neh..thanks...nanti u p tengo k...

suka_haha said...

wah!!! terima kasih ye... nanti saya buat post untuk awak .. tapi bukan sekarang sebab ikut giliran ngee...

SYAZA said...

Fane : already tgk n komenn..nice2 :)
matdin : hehe..oraittt..faham,matdin popular byk dpt award.. :P

E!ra said...

he3..tanx k.syaza..

myravea said...

serbuu tuan umah di belognyee *winkwink

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com