Tuesday, June 8, 2010

Selamat Pengantin Baruuuu...


wahhh...biasa jela kan, start holiday school jek byk la undangan kekahwin nieyh...kad jemputan penohhh jekk atas meja kopi...huhuhu. N yang pentingg,mesti dorang2 yang mao kahwin ni berebutt2 pilih tarikh cun..especially 6/6...mmg ramaii yang wat kenduri gune tarikh tu.. Tak ketinggalan dua orang sepupuku, Along Sheila n Abg Fairus...satu buat kat Johor satu lg kat Terengganu..ermm,mana nak p ni???? Da lah dua2 memang sepupu rapat. Lainlah kalo satu kat Johor satu kat Melaka kan,senang nak ulang alikk..huhu. Last2 my parents were decided untuk pergi kenduri sepupu perempuan, Along Sheila.


Antara sebab-sebabnya ialah :
- dia cucu first yang kahwin belah babah, ha jgn main2..pasni berderetlah ngikot kahwin termasok aku..hahaha...
- sebab Along Sheila perempuan, so kalo kenduri kahwin belah perempuan kan bestt n meriah, ada majlis akad nikah, berinai n bersanding segala bagaiiii.... ^,^
- sebab my mama dilantik secara tidak rasmi jadi ketua masak makanan pengantin,yibaaa!!!..hahaha...
- sebelum ni ktorang da hadir 2 kenduri kahwin akak n abang kpd Abg Fairus kat Terengganu,so apa salahnya ktorang 'skip' kenduri kali ni kan demi kenduri pertama belah babahh... :)

So, tu antara alasan2 yg agak munasabah lah kenapa ktorang memilih kenduri Along Sheila dan terpaksa tidak dapat menghadiri kenduri kahwin Abg Fairus kat Terengganu...sori ya abg fairus,jumpe time raya nanti!




p/s : b4 kenduri berinai,sempat di adakan kenduri cukur jambul Arissa Irdina..
sepupu paling kecikk skalikk...pp die tmbamm sgt!



Lots of happiness,
Syaza Ibrahim

4 comments:

Muhd Izwan said...

comelnya baby girl...
Arissaa... :)
cute sgt..

Persia23 said...

it's difficult when i have no google acc 'n' blog..
apa2 pun, that little baby girl cute sgt mcm owner blog ni jgk.
sweet yorr!

almOndlOndOn said...

awak,nak baby tue bOle? ;p

LynnChanteq said...

sweet little princess =) betul ckp u,her cheek tembam,gggrrr...!!!

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com