Sunday, June 20, 2010

Tag from Qaqa Tqah

adoyaiii..2nd tag,,,and tag ni from my classmate Qaqa Tqahh..ciss qaqa,mentang2 ite ritoe bg die tag pjg lebar,now u bls dendam sama i ye..brani u ye..(ckp slank2 mcm Mak Talita dlm cite Cahaya,huhu)...
okeyh2..tapelaa..suka gak sebenarnya kene2 tag ni..(wat muke senyummmm tak ikhlass)

Okeyh,tagged from qaqa berbunyikk beginihhh...(ceh cm jwb pop kuiz lak kannn)

1. You lahir bila?
27 November 1990,..ha,da tanyer ni pe lg ciapkan adiah CUPCAKE 30 bijikk! huhu...

2. Tahun ni hari apa your birthday?
Ari Sabtu sok tu ari ahad akak sedara ite kawenn..die da janji time die potong kek kawenn nnti die nk ajk ite potong kek besday skalikkk (hahahhaa...nak gak ckp...)

3. Zodiak anda?
Sagittarius...(jgn men2, i panah u nanti..hehehe)

3. Sila copy n paste http://www.tentangcinta.com/artikel-cinta/rahsia-bulan-kelahiran/ dan cari bulan kelahiran anda dan publish kan .

Ciss,satu keje lakkk kann..hoho,sibek tenet kat uma ni laju
NOVEMBER

Banyak idea dalam perkara.
Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya.
Berfikiran kehadapan.
Berfikiran unik dan bijak.
Penuh dengan idea-idea baru yang luarbiasa.
Pemikiran yang tajam.
Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.
Sesuai jadi seorang doktor.
Cermat dan teliti.
Personaliti yang dinamik.
Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.
Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra.
Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran.
Terlalu degil dan keras hati.
Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.
Tak suka marah kecuali digugat.
Mudah ambil berat terhadap orang lain.
Pandai muhasabah diri.
Cara berfikir yang lain dari orang lain.
Otak yang sangat tajam.
Pandai mendorong diri sendiri.
Tidak hargai pujian.
Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.
Cuba sampai berjaya.
Badan yang sasa.
Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.
Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.
Suka duduk d irumah.
Sangat rajin dan berkemampuan tinggi.
Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.
Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.
Bercita-cita tinggi.
Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah

4. Apa pendapat anda tentang huraian bulan kelahiran anda ?
Sangat setuju :) kecuali yg jadi dokter tu..eee,ite takot bedah2 so ta sesuai jd dokterr.. n bdn sasa..?larhh...bkn utk laki ke?kalo pompuan bdn sasa...huuuu....hehe

5. Empat huraian yang ada pada diri anda ?
Friendly tp agk kurang bckp..n byk potpetpotpet bila dgn org rapatt..bab duit jgn bg ite,kdg2 rm100 leh abis dlm 1ari,sgt mementingkan penjagaan diri luar n dlm walauponn ite tak chantekk n tak chomell..huhu

6. Tiga huraian yang orang lain pernah kata pada anda ?
Comel - benda ni mmg taleh terima n ta masuk akal...ish ta nampak ke ite ni burokkkk????
Kelakar - hahahaha..ite akn wat lawak dgn org terdekat jekkk...segan r nk wat lwk dgn org xknl.. :P
Blur - yup exactly!!!

7. Ada apa apa komen ?
Yg comel tu ite taleh trimeee...ite buwokkk ngee~

8. Pernah dapat hadiah birthday ? Simpan lagi hadiah hadiah yang orang bagi ?
Ish,mestilah pernahhh(ceh,dgn bangga)...

9. Apa 3 hadiah yang masih simpan and siapa yang bagi ?
Teddy Bear from babah sempena besday yg ke 16..n namer die Gundutt sbb pewot die yg gendutt..hehe
Nfon Nokia N97 from babah juga last year..skg gne fon lampu kuning jek coz nfon tu wosakkk...
Teddy bear kicikk from ex..nk buang tp elok lg..so smpan je wt kngan..ada kt bawah katil,muahaha!

10. Apa kenangan yang tidak boleh lupa masa birthday ?
haa byk2...

11. Tahun ni ada mengharapkan birthday party / present ?
Memandangkan besday ite saloo time cuti sem/skola,tapat nk celebrate dgn kwn2 so dis year wish Nak celebrate besday dgn teman2 sekelass memandangkan taon ni taon last pengajian diploma kamii...isk2... :(

12. Teringin nak hadiah apa ?
Apa2 je..takesahh..ite terima dgn ati yg terbukee...cupcake 30bijikk pon oke gakk,hahaha tak abes2 dgn cupcake.. :)

13. Apa reaksi anda bila orang memberikan kejutan hadiah yang anda inginkan sempena your birthday ?
Mestilah terharu sgt2..pastu mmg syg org tu lebeyy r..hahahha,.

14. Tag kan kpd sepuluh link yang anda mahu ?
Adoy tak abes2 kena tag org..huhu,tape2.. sape yg dpt text ite kt shoutbox tu,org tu la yg kene tag.. KITA LIHAT SAPA YG KENAAAAA.......yeeeebaaaaa!!!!!


Kepenatan lg,
Syaza Ibrahim

No comments:

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com