Thursday, June 17, 2010

Tak Suka Tak Payah Susah2 Jengukk..

ish, tak suke tol dgn sorang nie..
kalO tak suke dgn blog ite, tak payahlah nak jengukk..
ni nak komen2 ckp nuffnang tade laa, blog ite susa nk bukak laa,side bar loading lmbat la..
suke atilaa ite nk letak or tak
..blog ite..bukan blog kamOO..haish..
psl susa nk bukak,tah2 ntah mane2 cerukk die duduk,line slow susa loading
pastu slhkan blog ite lak,hmm....

ishH, tak suka tau marah2 mcm ni...


Lots of SAKET ATI,
Syaza Ibrahim

10 comments:

yua zawa said...

sbr je la dear..

SYAZA said...

yua dear,
mmg sabar je nie...huhu

E!ra said...

yup2..sba je kak..he3..

syuQ said...

jahat nye!
kalo 'org' tu tak taruk nama..huh lagi lah keji..haha

*aku pulak terover*

SYAZA said...

eira : huhu..akak mmg saba jekkk...tp ati sedeyhh shape yg taoo..
syuQ: huhu..jgn over2.. :P

*tao la saya insan baru di dunia blogger ini,tp jgnlah wat saya begini..sobss3

E!ra said...

hu3..tmpg sdyh jgk..

Farihah Ahmad said...

xyah layan de syaza. raaaamai g yg visit ur blog, and xbising2 kan. xyah layan manosia centu. xrugi pon. huhh! *tompang emo bersama syuq*

SYAZA said...

huhu..thanxxx sgt2 coz bg supportt...leb u all...ni bgs nieh leh wat award supporter terbaik.....hahaha...

farihah,plz dun emo2 cm syuq,ite lakk takootttt...huuuu

najah cyg,yep2...thanx dearr coz tmpang sedeyhhh..
tp akk ta sedeyhh,gerammm!je..grrrr.. :P

khalidahmacambaguss~O_o said...

sokong2...sibuk je...sua hati haku la blog haku...ada haku pakai user name engkorang nak wat blog haku?? jawab je gitu syaza....ehehe...

*emo tibe2....apakah??;p

SYAZA said...

hahahha...
tol2 khalidahcantikk..
tp tapela..
mungkin niat die nk tego jekk..
huhu

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com