Saturday, July 24, 2010

Awards :)

1st award


1. Ucap terima kasih kt insan yg tag anda dan jgn lupa link kn.
- Ehemmmm......ucapan terima kasih tak terhingga saya tujukan kepada rakan blogger saya memerangkap senior OM saya...iaitu sis Puteri Sengal Thanx siss...syg u lebey r.... :DD
award ni pown dari sis Izyan thanx sgt2......love it so muchhiee!

2. Tag 15 owg blogger yg anda pikirkn olalala tropika! fantastic bola bola! yaa reba ya rebba! heee..
- T ite shout kat box dorang kehhhh..lme ta blogwalking ni...windooooo adik najah, cik arnab,syuq n sume2... (korang yg terase nama disahut2 kt ats ni,sile amekk,,,yg len tgu...jap g shout)

3. Kne bagitau insan-insan yg bertuah kt ats ni menerusi chatbox dorang
- Haruslahhh... :)

4. Nyatakan 7 perkara tentang diri sendiri.
a) Sensitif, tapi skg ni lg cepat sensitif, i dunno y????
b) Suka duit...n akan usaha nk dptkan duit..tp kdg2 tatao nk pilih care ape nk dptkn duit?? ~sigh~
c) Suka online shopping..tp tak addicted sgt, on9 shopping hanya utk brg yg kite rase susah nk dptkan kat Melaka jekk :)) kdg2 duit cepat abes sbb bnda alah on9 shopping la...
d) Berpegang pada prinsip 'aku tak susahkan org so org jgn nk susahkan idop aku' ....
e) Bila saya tension, mulut ite akan celuparr...bila dah celupar, apa yg terkeluar dr mulut tu, means memang benda tu tol2 ite maksudkan...sndiri paham ea (sgt terjadi sjk akhr2 ni)
f) Mesra dgn org yg friendly tp akan wat muka dgn org yg bjet bagosss... (ko pk ko hot dowhh??)
g) Degil, cepat merajok, sensitif...tp cepat sejuk bila marah.. (tak caye,tanya Haiqal :P )

2nd award


Itelah pemenang!!!!hahahhaha....
thanx to Nabilah coz give me dis award...
as usual kena tagged dkt blogger len...so t ite akan shout kt box dorang..
nk shout skg taleh..tenet lembabssss...
so tunggu...kita tengok sapa yang kenaaa..!!!!


Lots of Love,
Syaza Ibrahim

4 comments:

GiP@m a.k.a H@iQal said...

hubu tanya haiqal eh???
ok je smua..biasa lh tu bnde BASIC je
....syaza u r the best..

Ryna Tri Asmara said...

thanks for the award, dear ❤
:)

fiezah91 said...

mekaceh utk award ni..kena ambik 2 2 ke? heeee.. tp award 1 tu dah ada dah..kena buat balik ke?ngehehe..

apa pun terima kasih ye..nnt org siapkan :)

n@jwamz said...

salam dear.........tanx syaza 4 dis gorgeous awards!!
lets b fren:) muaxxx

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com