Sunday, July 11, 2010

Award from adik Bella :)

thanx to adik Bella coz bg award..bukan satu tp dua award...wahhhh...terharunyaaa...
so kalo korang nak,pe lg g terjah blog die skg..
coz skg ni adik Bella mmg tgh musim bg award kt blogger2 yg terjah blog die..hihiks

1st award
Photobucket

2nd award

(terpaksa copy pix coz tenet wat hal taleh nk bkak web photobucket,ciss)

Award yg 2nd ni kena jawab soklan..so ni soklan die...

1) Apakah perasaan anda setelah mendapat award ini
Hahahahha...sudah semestinya gembira..terharu coz bkn dpt 1 tp 2 dr adik Bella..
thanx cygggg.. :)

2) Comel tak award ni?
Mestilah comel...mcm cik punya award ni gakk...comell jek,hihiks

3) Mane lg comel? Pemilik award ni ke atau award ni?
Hahahaha...pemilik award sudah semestinya

4) Selalu ke jenguk blog pemilik award ni?
Dulu tak selalu, ni da dpt award pasni selalu lah jengukk..oppss!!! hahahaha

5) Tagkan kpd 5 org len
tatao nak bg sape..t akk shout kt box dorang leyh???
(bukan btol Syaza ni,mao sume blog die shout soh amek...hahaha)

6) Ubahkan ayat ni menjadi 10 perkataan yg lain
'BELLA AND HER KITTY CAT IN PINK'
- Dear
- Lick
- Pay
- Pain
- Ink
- Land
- Canteen
- Keep
- Dirty
- Kitten

7) Kasi award ni pada 3 org tersayang anda
Hahahaha..bukan td da bg kt 5 org ke?tape2..t akak shout kt box ane2 blog

8) Okey la..da mls nk tuless...
Akak pon da mls nk jawab

9) Catatan(bla3)
lalalalallalallalala....

10) Puas ati tak dengan award ni?
Mestilah puas ati tersangatttttttt!!!!!!!!!!!!!
thanx dik bella... :)

p/s : for those yg nk copy code award 2nd ni,sile amekk di SINI

Lots of Love,
Syaza Ibrahim

3 comments:

oempak said...

thanks for the award :) keep up the good work, god bless you :)

paes yang chomel said...

weeeee~~~~
thnx syaza honey~
=D

SYAZA said...

oempak : same2 sihhh
paes : yep amek dearrr..sesamerrr

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com