Friday, July 30, 2010

Awards ;)

hip2 hoorayyyy!!!! dapat award meyhhh dari Ryna Pink Gajah hehehhee..blog die siyes cumelll gler,love pink! :)) thank u so muchhhh 4this award....love u so muchie la!!!


1. Berikan katakata 'the most' pada blog kamo.(syok sendiri pon takpe asalkan kamo ada perasaan 'the most' yang bagus terhadap blog kamo. dan jangan sesekali mempunyai angan2 untuk men'delete'nya. sayangilah blog kamo!)

-the most sweetie blog is blog Sweet Life n Style of SS!!!yeeehaaa!!!! (pasan sikijapp,ihiks) My dear SWEET LIFE N STYLE OF SS (adehh,bukan maen panjang nama dier ni), utk pengetahuan kamu my dear, awaklah blog plg sweet ite pernah ada.. (yelah,ada ke ko blog b4 dis kan???) Awak ajar ite mcm mana nak kenal dunia blogger yg sebenarnya...sayang awk sgt! Even dulu, pernah ada satu umat ni mengutuk2 awak,tapi ite gah jugak kat dunia blogging ni sebab adanya awak...kalo tak ada awak,tak mungkin ite berdiri segah ini sekarang (ececehh..da mengalir air mata ni..sobs,sobs) Ite minta maaf coz ite salu tukar 'baju' awak...ite nak carik 'pakaian' terbaek utk awak n finally i found it...baju putih merah jambu mmg sesuai dgn awakk..putih melambangkan kesucian blog awak n merah jambu melambangkan betapa sweetnya awak kat dunia blogging ni (hehehhe...comel)
thanx my dear..ite akan bersamamu sampai akhir hayat ite :'))

2. Tag kepada 2 blogger yang lain


fiezah91
cik arnab
---------------------------------------------

Thanx to Mat Din coz gve me dis award....
Da 2x dpt award ni aww..suker...timer kasih matdinnnn :)))
Kena tag 15 orang t ite shout kat box dorang keyhh :)
kalo korang nak award dr Matdin,sile2 ke blog beliauu ^,^)V


Lots of Love,
Syaza Ibrahim

3 comments:

cik arnab said...

tq dear syaza!..

SYAZA said...

sesamerrr cik arnabbbbb :))

miwwa J said...

tq award ni!hehee

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com