Saturday, July 31, 2010

Gelaran IMAM MUDA milik Asyraf :)


Dah tiga bulan bersiaran, akhirnya program Imam Muda dah sampai kemuncaknya dan menobatkan Muhammad Asyraf Mohd. Ridzuan sebagai juara,tahniahh :) (even pada awalnye ite sangka Azahar,hehe)setelah menewaskan (cehh) pencabar paling terdekat iaitu Hizbur Rahman Omar Zuhdi yang dibuat secara live kat Dewan Muktamar, Kompleks Pusat Islam malam tadi. (semangat ni sanggup berkorban tatengok Janji Kekasih semata2 nak tengok final Imam Muda)

Kalau dah ada pemenang mesti ada hadiah kan?? So,kat bawah ni list hadiah yg Imam Muda Asyraf dapat..memang superbbb la!!!
(kau ada????dia adaa..)
Trofi, sijil penyertaan
Kad tauliah yang diiktiraf Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) hadiah turut merangkumi tawaran kontrak Imam Ratib di salah sebuah masjid di ibu kota
Biasiswa pakej ‘berlian’ pengajian ke Universiti Antarabangsa Al-Madinah, Arab Saudi, 
Pakej menunaikan haji dan umrah
Kereta Proton Exora serta wang tunai RM20,000.
Pakej percutian ke Bandung selama 4 hari 3 malam
Pakej perabot jati bernilai RM10,000
Pakej spa Maghribi
Komputer riba Apple Macbook Pro
Sebuah iPhone 3G.

(woww,lagi hebat dari hadiah program realiti lain....)

dgr citer since program ni ada rating pon tinggi....sampaikan dpt permintaan dari stesen tv luarnegara termasuk salah sebuah stesen di Switzerland and Turki...
So, anyway congrats to Imam Muda Asyraf...
anda memang hebatt!!!

p/s: tu my Haiqal,thanx 4d'wish epi anniversary mlm td..1/2 taon suda, :)


Lots of Love,
Syaza Ibrahim

9 comments:

nabilah abd rahman said...

tahniah untuk asyraf...sayangnya dia dah kahwin...meati bini dia bangga bersuamikan dia...

miwwa J said...

mmg sgt sgt sgt hebat! =)

SYAZA said...

nabilah : haruslahhh...sejuk je dpt suami mcm asyrafff... :)
mira : kan2????hebat bangettt

anak mami said...

imam muda asyraf anak kelahiran sg gelugor pinang mmg trhebat!

Yusra said...

dia comel kan?
manis jer muka dia,
sayang,
dah berpunya
dah kahwin pun..
alahai,
nasib badan,
tak dpt berlakikan mcm asyraf

SYAZA said...

anak mami : sgt terhebat okeyh
yusra : don't b sad...perempuan yg baik insyallah akn dpt suami yg baikk... :)

yua zawa said...

he deserved it. tbaik.. heee

Fatin Aliyya said...

ak x berksemptn nk tgk progrm ni tp bg aku its really gud t hv dis kind of progrm.dat show the real islam is da way of life.

alhamdulillah.:)

SYAZA said...

yua : terbaekkk...
fatin : yup2..ite pon jrg tgkkk..sebab selisih dgn janji kekasih...so tgk sikit2 pn jd la..n it's really nice pgram actually... 5star!!!

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com