Sunday, July 4, 2010

"Ketenangan dlm Alunan Keikhlasan"

For slot zahra lover mesti tao since abes cite Aliff Firdaus, cite Janji Kekasih pula yg ditayangkan since 11 Jun yg lalu means da sebulan la drama ni ditayangkan.(da sebulan baru ko nak mention Syaza???..hahahha..ape daa) Eleh biala...tak cite awal coz saje nk survey dlu cite ni,nanti takot tak best..(hahakss!!) Lagu tema drama Janji Kekasih ni lak ialah lagu Afgan-Padamu Ku Bersujud (hahahhahah..lagu tema blog ite Sweet Life n Style of SS)

If korang nk tao sinopsis citer tu silalah klik di SINI... pastu rajin2 lah pilih antara sinopsis yg korang nak bace...yg panjang ke yg pendek ke.. :)
Tapi pepun just nk gtao cite ni mmg bagus utk tontonan semua..
yg lom tgk memang haruslah kena tgk..
so, happy watching.. ^,^

Lots of Love,
Syaza Ibrahim

6 comments:

nabilah abd rahman said...

lagu tema dia sgt bes...buatkan saya tertarik nak tgk cite nie wk2 1st episode...

SYAZA said...

nabilah..tol3x...bestkan??? :)

zulkbo said...

Salam bertandang hari minggu..
moga hari ini anda selalu ceria..
bolehlah nanti saya cuba tonton..
terima kasih info..

SYAZA said...

sesame en zul..
tgk jgn ta tengok :)

wunny said...

cite ni mmg beat..
unsur islamic..
ske2 :))

SYAZA said...

wany yup sgt beshhhhhh

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com