Friday, July 9, 2010

'SOTONG' tu dak UiTM ke? Kos ape?

as usual, skg demam bola mestilah mana2 org asyik ckp pasal bola...
Nak2 isu Germany kalah di tangan Spain..terbaeklah SPAIN..
(sokong last minit,fanatik England n Portugal sebenarnyerr... :P )
So, mmg haruslah satu dunia tau pasukan Germany kuat kott...
tp time lawan Spain boleh lak kalah kan...so haruslah penyokong fanatik Germany tak puas ati...
Lagi2 dengan ramalan sotong Paul...

So, nak jd kan cite dak2 lelaki kelas ite borak pasal sotong semalam,
ite yg dok sblah my boyfie pon khusyuklah mendengar kan..
(ceh konon2 amek tao psl bola la)
n at the time dlm ati tertanya2 "sape sotong tu?gila hebat dak tu tau team mane yg akn menang"
ite pun bia jela ati ni tertanya2 sapekah gerangan sotong tu...
tapi lelamer tak leh jd gak,,nak jgk tau sape sotong tu..
so tgh dorang siyes membincangkan hal sotong tu,
ite pon tanyelah soklan yg agk bodo n memalukan diri ni....

"weh korang, sotong tu sape weh???dak uitm cni ke? kos pe?"
(time ni muke siyes bertanya coz nk tao sape dak sotong yg terer wat ramalan tu)
hahahhahahhahah....
dorang pandang agk pelik la tp dorang wat tak tao n go on dgn perbincangan isu sotong dorang...
kawan ite, c Sofea pon de gak terangkan sotong tu sape,tp ite still tak paham..
smpai lah kelas pagi tadi, dorang tgk paper KOSMO,my boyfiee tunjukkan sape sotong tu...
la...Sotong Paul rupanyaa....hahahaha
(pela bodo sgt ko ni Syaza......haha)

adoyyaiiii.........
maluuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

12 comments:

Amy yepalocca said...

hahaha...
sotong2...

SAI said...

sotong pemess pun tak tau kah? =P

velasrizal said...

burung dah sotong dh lps ni hewan pe lak ek..

Sukarnya Menolak Undangan Perkahwinan

AISHA SAAD said...

yeahh betol lak budak uitm!
hakhak.

kelakar ko nihhh.

SYAZA said...

SAI : hhahaha.bkn tatao tp pas sotong tu tak pilih england menang tu yg tewos lupa sotong tu...

velasrizal : mungkin arnab????

aisha : hahahha....sotong tu mek kos pe? :P

miwwa J said...

haha comel jeeee .

SYAZA said...

huhu...

maiamia said...

siyes..syaza buat lawak!!hehee...tergelak taw bce entry ni..hihiii...dpt bygkn muke blurr syza..ngeeeeeeee ^_^

SYAZA said...

hahahha..
tol maii..
serious gler ite tanyer dak2 ni..tanya gpam..malu die dpt awek yg tak alert bende2 cm ginihhh...bhahaha

mar said...

mmg kelakaw

Fane Davis said...

sotong sotong seja...Syaza minat bola jugak??huhuh....meh kita masak sotong tuh.

SYAZA said...

fane : jommm...ite buat sotong goreng tepung pon sedap...mungkin pasni fane leh wat award sotong for blogger yg asyik ckp psl sotong jek?huhu

mar : klaka tp maluuuuuu ;)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com