Tuesday, August 3, 2010

Award Khas utk Follower Bertuah :)

Penantian ite selama ini untuk mencari,melihat,mengenalpasti follower ite yg ke 133 akhirnya berjaya. Hari ini tanggal 3 Ogos 2010, ite sudah dapat 'tangkap' follower yang bertuahh itu iaitu cik Eynees...
So, sebagai menghargai anda menjadi follower ite, ite de award khas utk cik Eynees ni...

ha,cik Eynees amekk tao..award ni di 'create' khas utk cik Eynees sorangg... :) walaupon award ni tak berapa sweettt,muehehehe... (bantaiii men edit jekk)

n lagi insya-Allah ite akan klik nuff kat blog cik Eynees byk2 kali..waahahhaha.. :D
(tadapat buat arini,sok pon leh klikk..janji klikk!!)


p/s:
1.saje tamoh mention nape ite nk appreciate follower no 133..huhu
2.kpd stalker di luar sana yg dok ngintai2,korang jgn ingat ite tak tao ea spe yg saloo stalker blog ite..awas!(gertakk lak c syaza ni..haruslahhhh)
 
 
Lots of Love,
Syaza Ibrahim

3 comments:

WONG SIKAMPUH said...

Wah dah nangkap follower juga ya,kok follower dari luar negara tak kena tangkap? Aku dr indnesia singgah memberi salam

Miss Eynee said...

:)

thanks syaza!
huhu~ this is my first award tau dalam arena blogging ni! hehe...
rasa appreciated sangat.
sorry sebab lambat respon. baru online. banyak giler assignment.

btw, thanks again sweetie!

SYAZA said...

wong : ahakss..sbb kamu tak bertuahhh :)
eynee : iyeee....u're most welkemmmm :)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com