Saturday, August 7, 2010

Awards from adik Najah :)

lama tak jenguk blog adik Najah since die privatekn blog die sbb nak tukar layout,
skalik ritoe fb dgn adk ni dapat lah skalik award dari Adik Najahhh..syoknyerrr raya!!! hahahah...

2nd Award

wowww..award persahabatan! syg adik Najahhh....appreciate it so muchiee!!
thanx adikkk...hope our friendship kekal sampai bila2....

1) Bagi pulak award ni kat 5 org yg korang rasa ada nilai2 persahabatan yg baik dalam dunia blogging nih

Yua Zawa
+
Faneila :)

(request tambah 1...hmpir terlupa dis gurll yg sebenarnya pon bykk beri makne pada ite kt dunia blogging ni,
ite pon syg sgt kt die :)))

2) Apa nilai persahabatan pd setiap 5 org 2 ? war2kan.. 
 Tambah 1 jd 6..Mereka2 ini lah yg ite rasa kawan blogger plg dekat sgt dgn ite...syg dorang sgt2.. if ite terima award nama2 ni lah yg akn bermain kat fikiran ite utk pass award... Entahlahh..dorang baek sgt2 even ite still baru lg,tp doranglah yg byk ajar ite..(yeke???hehehe) kdg2 ite ajr dorang..especially Cik Arnab... :) hrp hubungan ite kekal dgn dorang smpi bile2.. ( t kawenn nk invite dorang 1stt..hahaha)

3) Sila gtaw apa prkara plg hebat + pntg prnah krg buat sbgi seorg shbt . Untk kita semua jadikan pnduan dan ikatan .

Entahlahhh kalo gtao kang cm berlagak lakkk juz nk point kat cni yg jgn jadik kawan yg hipokrit..jgn jadik kwn yg baik pada permulaan tp pertengahan dah terbongkar segala kejaatann.. (cehhh) Jadilah kwn yg ada time senang n ada time susahhh... :))

Lots of Love,
Syaza Ibrahim

3 comments:

Fane Davis said...

wahh!!!syaza dapat award persahabatan lah...congratz ya...

yua zawa said...

tharu.. smoga frenship kita trus bkekalan ok..
nnti ad msa yua dtg amik dis award.
love u... hihi

SYAZA said...

fane : u pon de gakkk i dah let u knw kn?? :)
yua : hihikkks...tadehal...love u too la,muah!

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com