Sunday, August 1, 2010

Awards from Miss Ryna

1st August..hoh yeahh,dah nak pose!!! (ciss...beriya2 nak pose,pose lps da bes ke lom???ite pon lupe!ihiks) Okeyh sempena hari pertama pada bulan Ogos ni, ite secara rasminya dapat dua award dari blogger yg sgt2 sweet!seriously. Blogger dari Sabah nama dia Ryna..or Ryna Tri Asmara...salu ite gelar dia Ryna Gajah Pink sebab dia satu2 nya blogger yang suka gajah pink..hahahha..comel kan?

1. Anda rasa entri saya yang manakah yang paling dibest dibaca?
Haruslah entry time Ryna citer kuar dgn kekanda Azmi dia tuhhhh...hihiks.

2. Blog yang manakah paling kerap anda singgah?
Secara jujurnya ite akan klik n kerap singgah pada nama yg tertera kat shoutbox,
kdg2 kat post2 baru kat dashboard...kalo kat dashboard mmg singgah terus komen la :))

3. Blog anda sudah berapa tahun terbina?
Adoyai..baru tiga bulan meyhhhh????

4. Tag pada 3 yang lain.
Orait..mari kita lihat sapa yg kena!!!

2nd Award

1. Dimanakah anda selalu BW?
Selalu kat nama2 yg tertera kat shoutbox as usual kdg2 kalo terajin older2 msg kat shoutbox pon ite klik nk blogwalkingg...

2. Kenapa anda suka sangat BW?
Sebab nak make a friend bia lg ramai...best tao kalo dpt kwn blogger yg sekepala,sehati sejiwa..
takat ni da dpt da sehati sejiwa iaitu Haiqal (hahahha,haruslahhh..da tamoh carik seati sejiwa g..cukup sorang! :P )

3. Apa yg anda akan dapat kalau BW?
Dapat kawan, dapat information yg kdg2 ite sndirik terujaa..wowww gitu.

4. Perasaan org yang di "BW" oleh anda?
Hahaha..tatao lahh...suka lah kot agaknya?

5. Tag 5 rakan anda disini.
Nanti ite BW kat blog dorang gtao dorang keyh ;)

p/s: Syaza tipooo....dapat semalam tp saje post rini...hahaha


Lots of Love,
Syaza Ibrahim

6 comments:

yua zawa said...

thnz taw. nti ada msa boley dtg ambik award ni.. hee =)

dak eina (◕‿◕) said...

tenkiu awk... ;)

dak eina (◕‿◕) said...

tenkiu awk... ;)

SyerAgh said...

nak award gak.. huk2

nabilah abd rahman said...

thanks syaza..nnt saya buat..

farah@pa'in said...

hehe pain rase ni jerk yang ader award slm satu pos.pain ngan slambernyer amek eyh anje..hehe mmuahx!thnaks syg..slamat berpose!

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com