Tuesday, August 24, 2010

Awards yg Tertunda..

Award dari Yann n Eynee

whoahh..Award Blogger Cun...wah,cun ke ite ni? tidaklah...ramai lagi perempuan2 di luar sana yg lg cun dari saya...saya wanita biasa saja.. (ececehh..merendah diri pulekkk)

Nak ambil award ni,kena bagi dekat 10 bloggers yg lain..(perempuan je keyh ;p)
Puteri Sengal (opps! Puteri Hati ;p )
Faneila
Ekin Semut Hijau
Ain Redzuwan
Nurul coursemate

(nenamer kat atas ni lah yg byk tman ite time demam,thanx gurls ats ucpn "get well soon" korang,terharu..yg bloggers lelaki pon de gakkk tp ni kan award cun takkan nak bg lak,hihi)

Award from sis Lya

Thanx to sis Lya coz give me dis award...kata dia,khas utk org yg die nk bg tao...suke2...
thanx again...appreciated it!!!!


From Ryna Tri Asmara

Dia bagi kad VIP yg eksklusif ni utk follower2 die..whoah,terharu..dpt kad lg..aku ada ko ada?
hahahha..gurau..
thanx Ryna.love u la... :)

p/s: 
1.nama yg dpt award,amek award 1st okeyhhh..
2.hoh-yeah!!! da baek demam.. now turn ADIK MIA lakk..cian dyek

9 comments:

Ekin Semut Hijau said...

thankss syaza..hehehehe.

SweetSyaza said...

sesamerrr ekin
:)

mera zati M.z said...

tengs sweetsyaza ! <3 ^^

Fane Davis said...

thanks syaza!!!

.NURUL AIN RIDZWAN. said...

thengs sweet :')

mohd syafiq said...

byk giler award..femes2..huhu

Farihah Ahmad said...

huuuuuuuuh thanx! terharunya :')

yua zawa said...

tq syaza. nti ada masa yua dtg amik. skrg dserang demam.. =(
x larat rasanya.

SweetSyaza said...

sesamer koranggg,ngee~

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com