Sunday, September 5, 2010

Attention to Korangg..


please..korang perasan tak blog post kita sampai ada dua...
dekat design pon ada duaa blogpost...
camner mao buat ni??????
please2.....yg arif bab2 ni tolong kita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

korang tengokk???? ada dua blog post...haishh

Lots of Confused,
Syaza Ibrahim

11 comments:

Zaer!! said...

Hye syaza..zaer tak pandai sangat tentang hal ni tapi,dari maklumat yang zaer dapat,format blogspot skng ni da xbetol la..zaer pon same.sebenarnya blog kamu xdak masalah,tapi blogspot yang bermasalah..so,sabar je la k..;-)

Aideal Fitri said...

Yng satu tu mcm dah tertambah smsa awak buat edit html ke?awak bolh cari id dia kat dlm layout edit html,dan delete.Tukar kan nama blog post yng awak nak buang,supaya senang cari ID dia.Harap membantu...

SweetSyaza said...

zaer da sbar byk kali daaa..huh
fitri...plz2 ite tak faham lg niiii

Aideal Fitri said...

Hai,saya dah buat pos untk awak,harap saya dapat membantu,TQ :)

Pencacai Alim said...

aku pon mmg blur it bab2 ni..

Wong sikampuh said...

Ya kak mungking blogger ada masalah,setakat ini aku belum pernah ini berlaku

SweetSyaza said...

pencacai alim n wong sikampuhh,thanx..da okey hasil bimbingan saudara Aideal Fitri :)
thanx him...

iDa said...

ooo..ade gak jdik g2 ek???huhuhuhuh.....arap22 msalh awk ni akan settle

Zik said...

cuba awk tkar template...
tp x prnh b'laku sampai dua post kt blog sy...

Zik said...

cuba awk tkar template..
tp x prnh b'laku sampai dua post kt blog sy...

SweetSyaza said...

thankiu to all of u guyss..
da okehh da..thank to AIDEAL FITRI :) big clap..

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com