Monday, September 6, 2010

Blog Sudah Kembali Normal ;)


Pening dibuatnya bila blog post jadik DUA!!!
(lagi dekat raya lagi mcm2 masalah lak blog ni,haish)
Masa nilah ite merangkak2 carik kawan2 blogger yang arif bab2 mcm ni...
thanx for those yg cuba membantu n tak kurang jugak yg bersimpati dgn blog ite..huhu

Akhirnya,
Tuhan menemukan ite dgn seorang rakan blogger ni yg cuba membantu walaupon pada mulanya ite konfius dgn penerangan beliau
(ececeh, 'beliau' tau..tak mainlah 'dia2'..)
but, beliau tak membantu setakat tu je,siap buat post lagi nak bantu ite...
boleh klik sini (kalo tak cayer) ;p
Alhamdulillah hasil bimbingan beliau n post beliau, ite berjaya jugak menghapuskan blog post klon tu..ekekeke..suke!!!

UCAPAN RIBUAN TERIMA KASIH SAYA TUJUKAN KEPADA AIDEAL FITRI...
sebab sudi membantu blogger yg mentah seperti ite ni,
Segala Pertolongan awak amat saya hargai n takkan lupakan... :))
(beliau org Melaka jugak tao,cayalah org Melaka!!!)

Lots of Happiness,
Syaza Ibrahim

5 comments:

mohd syafiq said...

ahahah..syukur2..ada hero mnolong.

Farihah Ahmad said...

uik. blog ada masalah? cane leh jadik 2 entry tu. pelik2 kn... huhu.

SweetSyaza said...

yeahhhh....hang tuah datang membantu ;p
cengkih : kemungkinan ite tertambah satu lagi blogpost kat edit html

kwazm said...

makcik macam2 je problemoo ko nieyh
SALAM AIDILFITRI

SweetSyaza said...

fine~

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com