Monday, October 11, 2010

11.10.2010 - epi besday mama!!! :)

orait if semalam 10.10.10 besday babah, hari ini 11.10.10 besday mama lak??
(nape tuh??tak caye? betul,tak tipu)
best kan dorang? besday sebelah2 jek..
(i jeles u, besday i dgn incik Boyfiee pon jarak 6ari,huhu)

so menggunakan perkataan yang sama seperti post sebelum ni,
(ceh, pemalas nak taip..copy paste je ni..tape2 asalkan ikhlas)
maka dengan ini, di kesempatan ini ite nak ucapkan
HAPPY BIRTHDAY TO MAMA!!!!
yg ke .... tettt!!!! tak boleh bg tao...hehe....

semoga babah panjang umur, di murahkan rezeki, n juga di naikkan gaji lagi..insya-Allah,aminnnn
terima kasih sebab mama sentiasa berada di sisi along selama 19 tahun ni...
since i was 20, along memang tak ada kawan baik selain dari mama n adik..
mama lah tempat along cerita n mengadu segala cerita n masalah,
thanks alot for being a great mom n friend to me!!!!
Mama!!!! I LOVE U SO MUCH!! :')


Lots of Love,
Syaza Ibrahim

9 comments:

ShErA said...

happy birthday to mama syaza juga... semoga panjang umur, murah rezeki dan ceria2 selalu... (^_^)

cik affy said...

happy birthdayy to auntie ! :)

Farihah Ahmad said...

wah sweetnya. senang celebrate skali kan? oke, happy besday mama syaza :)

fadhli said...

happy birthday mama! :)

SweetSyaza said...

mama cakap thank u kat semua :)

De'din said...

hepy bufday too babah dan mama syaza!
semoga pnjng umo dan murah rezeki

hamzah ian said...

mama oh mama

Yua Zawa said...

eppy bsday tuk mama n babah syaza.. smoga dpnjgkn umur dn dmurhkn rezeki.. wow nice tu bday jarak sehari je..

SweetSyaza said...

mama ckp thanx :)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com