Friday, October 22, 2010

Awards Tertunda


setelah sekian lama tak post entry pasal award,
kali ni dengan rasminya entry ini berkaitan dengan awards yang sudah lama tertunda2 berabad lalu..huhu..
terlebih dahulu sepuluh jari disusun mohon ampun n maaf kepada para blogger yang tetap sabar menanti kemunculan entry award ni yg dah mereka berikan pada ite...

Awards from Najah
sori, mls nak copy gune photobucket..huhu ;p

1) Apa perasaan kamu sekarang ?
Happy sebab lama tak dapat award..

2) Apa pendapat kamu tentang BLOG NAJAH ?
Comel!

3) Ucapan untuk dia ?
Thanx for this award dikkk
1)Bagi pulak award ni kat 5 org yg kmu rasa ada nilai2 persahhabatan yg baik dalam dunia blogging nih
I'll shout them later.. :) 

2) Antara 3 orang drpd 5 orang tu listkan perkara yang slalu buat kamu sng aty?
huhu.. 
setakat ni tu jek ite update..yang lain dah lupa lah award,sori sangat2 lupa!
for those yang rajin tolong ingatkan okeh..
muah3..

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com