Sunday, October 31, 2010

Bengkel Anggun Jelita kat Melaka

Alfatihah reramai dulu bagi berkat entry ni.. ;)
Amin2 ya rabbalalamin.......

 Hari tu, for the 1st time aku pergi kursus cantek2 ni haa kat Ayer Keroh D'Villege....
ada invitation dari salah sorang orang kuat penganjur bengkel ni,
(walaupun aku tao aku ni da ler buwokk lagi nak jejoin benda2 cantik cam ginih,haih)
so ajak Mai teman skalik...wahaha,tak pasal! 
syian mai..da la die da beso nak jadi dokter, 
aku ni lak punye dajal ajak die teman join skalik g kursus cantek2 ni,
mesti pasnih nyesal nak temankan aku lagik kan mai kan??? :P

bengkel anjuran Akademi Beauty4u ni merangkumi 4dalam1..
facial,makeup,grooming n personality..

so tak naklah cakap banyak korang tengok jelah iklan kat bawah ni ha kalo korang berminat nak join coz benda ni still berjalan lagi seluruh Malaysia..
(sila klik pix dibawah ni jika anda rabun ayam ;p)

 so ni lah antara pix2 kitorang time kat sana..
sori tak dapat nak paparkan bebanyak ikot limit entry,hahaks :)

time facial..sori mai,tapi ite da cover rambut mai dalam pix ni :)

hasil dari make up..sori eyeshadow tak nampak sgt noxs!

Pengasas Akademi Beauty 4u Centre, Pn Hafizah@Kak Fiz
(sila abaikan dak gumuk kat sebelah tu yek,hmm)

Kak Anne lah yang invite ite join bengkel ni

bukti kukuh aku pergi sana! tak caya sila tekan kejadah atas ni,tengkiyuk!

thats all from me,daa!!!!!!

p/s: de minah huduh join bengkel ni,siapakah die? aku la orgnye,huhu!
p/s2: happy belated besday to Faneila dear..(30/10/2010) =) love u,muah3

11 comments:

Zulfahmi Abidin said...

ladies stuff.slamat awek dalam nie cantek.hehehe


Terkini:
1.Malam Yang Agak Cookiey. Jom Mengaji.
2.Hantu3.Perempuan Dan Tudung Saji
4.Curang Itu Indah

Farihah Ahmad said...

ish kalo syaza buwok, aku xde ayat dah ah nk gmbarkan btpa buwok T___T

comey gitu kate buwok. ish3.

mat dengung said...

Awk cantiklah,sape gatal mulut cakap awk burk?

~comel =)

SweetSyaza said...

zulfami : hahaha,tq..
cik cengkih n mat dengung : comel? err...ntah r,tapi tatao la pandangan kalian begitu kan..btw thanx :)

alinac lover said...

itu permulaan..keep it on~

syok aww cntik2 ni~

Anonymous said...

Awk X buruk okie,chantek sempurna,untung sp dpt awk,thankful to Allah :-)

http://zynnnizidanne3241.blogspot.com

hiro said...

nk pppp..hii

Yua said...

wow makin gojes la si syaza ni yerk ;)

SweetSyaza said...

yua err tade laaa.....sweet tu adalah kottt..ahaks

haidi takeAfoto said...

bagus2 bangkel ni..nanti klu sy ade job wedding leh awk make up kan pengantin ek..ade belajar bridal sekali kan...

jom2 kite wat partnership jom...seyes2 ni..

Anonymous said...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ купить фильмы
для сайта syafiqahsyazaibrahim.blogspot.com

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com