Friday, October 29, 2010

Dah Macam Ni ......... :P

intro : err,boleh tak nak gunekan kata ganti nama diri kpd 'aku'?
dah beso panjang ni guna kata ganti nama 'ite2' ni mcm gediks la..huhu.

Alfatihah dulu reramai bagi berkat sikit bace entry ni.. ;)
 Amin2 ya rabbalalamin...
Okeh entry kali ni just nak gtao aku dah start begini..
ni lah dia,kalo dulu aku lebih prefer tudung biasa,
skg aku lebih kpd syria tp saje wat trend sndirik wat mcm selendang,ahaks!

semuanya berlaku secara cepat,pantas dan tangkas selepas peristiwa 'segera' ni 
help bro Is for photography,
utk men'stail'kan lagi nak tak nak terpaksa pakai tudung ni bagi terkeluar rockchicks katanyer..haih

kalo nak tao, dulu aku selalu simple mcm ni je...
time nih,mak addicted gile dgn tudung itam noks!
skg tatao mane tudung itam mak lemparkan..hahaks

pastu skg lebih prefer pakai bercorak camni...

kadang2 kalo angin gila meroyan dtg, malas libas2 mcm ni jek...
 haha,lepas ni apa pulak?? ekceli tak terlalu mengejar trend sgt takot jadi tudung victim pulak..
tak kisah la dgn apa aku n korang pakai jenis tudung, baik tudung syria ke,tudung instant ke,shawl gipsi ke, pashmina ke,tudung saji ke, janji menepati citarasa dan menutup aurat iye tak Senah???
sekian..salam :)

17 comments:

wan slamberk said...

agugugu comel jeh awk ni kan?

yua zawa said...

kalau pkai tudung saji lg sweet kot :P
heehee.... =)
juz kidding..
syaza pkai la apa jenis tdung pun, ttap nmpk comey..

zack_blossom said...

yang 2nd pict tu cantik...ske2..=)

wunny said...

xslh cube trend br..nice:))

alinac lover said...

cuba je memana..asal selesa ek~

SweetSyaza said...

wan :eh idok le..teman ni biase jek..
yua : thanx..yua lg comey!
zack : 2nd pix?? awww..thanx to photographer..die yg wat pix tuh cantikk :)
wunny : tol3 :)
alin : kan3..tapi taleh kalahkan sis alin la...sis alin gojes!

Anonymous said...

tok sohlo guna aku-aku ni,bahasa ite-ite awk comellah x)

Farihah Ahmad said...

aku suka shawl. rasa stay je. syria pn best gak. mcm2 laaaa adehh

diana said...

akak suke bertudung dan tengok orang pakai tudung sebab nampak kemas saje..
kalau yang tak bertudung tu nampak serabut la..
dengan ranbut ngerbang sana sini..
nampak selemoih orang utara kata..
hheheh

SweetSyaza said...

anon : haha,tamoh lerr..da beso panjang menyampoh lak org tgk..
cengkih : tu la pasalkan...skg tgh berjinak2 ni
kak diana : tao tape...tapi kalo kena gaya org tak bertudung ni kdg2 cantik gak tgk :))

hiro said...

cun2..hiii

cik arnab said...

lau dah comel, pakai macam mana pun cantik.. but yg latest plg cute..hehe

Fane Davis said...

Syaza Dear,,dulu dan sekarang you tetap comel...

SyerAgh said...

pkaila cmner pun.. awk mmg comey~~ haha

SweetSyaza said...

hahah
asal sume bodek je nih???
tape2 nnti korang tuwon melaka ite blanje asm pds ea :)

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

cik lya said...

ui..syaza pakai tudung jenis ape pon mang cumil :)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com