Wednesday, October 6, 2010

Mana Tau Ada Rezeki =)

Hari ni ite mao cabar diri sndirik nak jadi spokeperson,huhu..
(nak tgk berjaya tak influence kan org,hihiks)
So, my task today (ececehh) pasal benda2 yang buat2 duit ni...
Okeyh, ite tao korang selalu tengok benda2 buat duit mcm ni kan? 
Pastu tak kurang yg menyampah coz pulangan tak memberansangkan, dah tu ada yg tak dapat langsung!!!
Penat korang jek kena bayar mahal2 tapi pulangan hampeh.
So, ni nak suruh korang cuba try FULAMAK NETWORK...
apa tu FULAMAK NETWORK???
nak tau lebih lanjut sila klik SINI!!!!!!!!!
apa yang best pasal benda ni,
FULAMAK NETWORK seriously tidak perlu was2 nak cuba, sebab apa???
sebabnya ialah
- DAFTAR FREE
- n korang boleh TEST DRIVE FREE UTK 2 HARI
tak payah byr2...
kalau anda2 dah cuba n hasil memuaskan, anda2 boleh teruskan guna FULAMAK NETWORK
dgn byr RM50...
kalau tak nak teruskan, tak apa.... :P

So, tak payah risau2..
korang join ke korang tak join ke memang tak effect apa
sebab benda ni memang free trial utk 2 hari..
ulang lagi skalik, free trial okeh!!!
so selama 2 hari tuh, berusahalah agar nampak hasilnya :)
korang nak cuba main2 pun tak apa,
mana tau ada rezeki kan????

5 comments:

Selipar Putus said...

lame tak lawat belOg syaza.. meh amek award kat belOg nenek~

Pencacai Alim said...

yeah...

SweetSyaza said...

selipar putus,mish u
pencacai alim,yeahhh..hahhaa

kwazm said...

fulamak, alamak!
kui kui kui....

SweetSyaza said...

ko nape gila (kwazm)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com