Sunday, October 3, 2010

Tag from Adik Shas =)

isk, lama tak dapat tag nihh..so now, ite dapat tag ni from adik yang sungguh comel (sungguh oke,hehe) iaitu adik Shas, hoh yeah... big clap to her!!! (plap3!!!)

oraitt, let's we begin this tag,heeyahhhh!!!!

1. Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
- Nama pemberi tag ni Nur Shahirah...
- Dia punya 'about me' simple n sempoi jek..coz dia taip 'aku perempuan dah tu kenapa?' sempoi kan?? (masing2 sila anggukkan kepala anda)
- Even baru kenal, but dia sangat baik n tak sombong... (thumbs up!!!)
- Dia minat Harry Potter (hahah,hentam je nih..sebenarnya ite yg minat..tapi mungkin dia pon minat skalik kot.. ;p)
----------------------------------------------
2. Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
- seorang yg ceria tapi agak susah nak buat ceria bila dgn org yg ite tak kenal...
- jenis skalik org buat 'taik' dgn ite, ite akan balas!!!
(sila berjaga2 dgn perempuan jenis ni...sebab cikgu die pernah 'kena' dgn die..wakakaka!!)
- tak boleh tinggalkan eyeliner!!! even pergi kedai mamak skalik pon mesti mao pakai!
- dulu suke on9 facebook, tapi sekarang suka bukak blog, sebab blog best!!!!
(mari jerit YEAH3!!! reramai..hoho)
- suka kumpul tudung yg pelbagai corak..tatao nape...addicted gilerw
- suka membaca actually, especially english novel..pengaruh dari babah. Kdg2 novel yg tebal pon boleh abis dlm 1ari...
(member2 tatao nih,kalo tao mesti pengsan dgr,haha!)
- seorang girl yang sangat low profile..kah3!!!
- suka kaler cerah lately, hate BLACK kaler... (bia betol syaza ni???meh bulat mate reramai...;p)
- sangat suka duit n sangat boros tapi tak suka minta babah n mama duit...konon tak nak susahkan dorang la..hahahhah..
- sgt berahsia okeyhhh..i'm ambitious person actually,but org takkan tao ape cita2 ite tuh..syhhhhh~
-------------------------------------------------
3. Pick your most 10 deserving recipients and describe them.
- Haiqal : incik Boyfiee yg di sayangi...n future hasben..(insyaAllah,aminn..;p)
- Yua Zawa : my 1st blogger fren yg bg ite award..n we still be fren till now..oh dear, i lebiyuss!!!
- Puteri Hati : my senior...so gorgeous okeh n sgt baik ati..n plg penting die suke kaler pink!!! cyg banget...
- Ryna Tri Asmara ; 1st time tgk blog dia, i thought dia sombonk, but she's nice! n cute gler..hihiks
- Faneila : nice gurl with nice smile....i think rkn blogger plg lama jgk ite berkawan, :))
- Syuqimori : OMG, sgt gundah gulana bila dia jarang update beloggg..cyg kt pretty Syuq!!
- Cik Arnab : suka cik arnab sbb dia suka bertanya ape2 ttg blog...ite de gak tolong sikit2 even tak gheti sgt pon..hihikssss....... ;D
Zack Blossom : pramugari firefly..hahahks,gurau jekk..tp atleast die keje kt firefly ok,huhu. suka entry die bile die kutok2 incik Botak kesayangan die..hahaha
Cengkihkali : slhh seorang blogger yg boleh katakan ite senang dgn dia, akak yg garang pada adik2nya..comel kan???ihiks
Najah : adik najah yg comel!!!! dia baik gler okehhh,suka bg award,,,syg sangat kat najah,muah3!!
*suma ite heart2 sesangat especially incik Boyfiee..huhu
so for those yg nama kena sahut2 tu sila2 lah wat tag yek :))

3 comments:

mat magika said...

Dpt jugak tau pasal diri kamu serba sedikit

Tomato Gurl's Life said...

wah byk rahsia diri syaza ciktom tau ni..hihi

Farihah Ahmad said...

hahak! klaka gile kot. sory syaza syg. agak bz. ralat je T___T

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com