Thursday, October 28, 2010

Tag from Sis Pu3

Wah, lama banget nih tak dapat tag..ahaks! Tag ni pun dapat pemberian ikhlas dari sis PuteriHati (oh,bukan PuteriSengal okeh,huhu) 
p/s : sis pu3, lama tak nampak u..windoo sgt! 
Btw thanx for this tag!!!

1. Apa benda yg paling penting dlm hidup korg?
My pinky phone, money, lappy with broadband n eyeliner!


2. Benda terakhir yg korg beli menggunakan duit sendiri
Sasatinnie 01Black Eyeliner..beli dengan incik Boyfiee..ihiks

3. Dimana tempat korg ingin melangsungkan perkahwinan korang dan apa tema perkahwinan korg nanti?
Dewan orang ramai,ahaks. Tak2,mestilah di rumah ite sendiri..uma sendiri pon da cantek hasil dari air tangan mamaku yg gojes! (hahaks bodek mama coz tao mesti mama bace nyer blog ni) Tema kawen tak pikir pe lagi..


4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
Secara jujurnya, ya.. (muke time nih konpiden jwb)

5. Berapa lama korg akan mencintai kekasih korg?
Selama2 nya..ouh3..

6. Novel / buku / majalah yg terakhir korg beli?
Tade kot, sebab semua majalah kat rumah dapat free.untungkan???


7. Apakah nama penuh korg?
erm tanak cakap nanti kuar kat gugell..i tasuka.. :)


8. Antara mak dan ayah korg, yg manakah korg lebih mesra?
Mestilah mama...babah pun mesra jugak especially bila time nak duit..huhu ;p


9. Namakan orang yg korg betul2 nk jumpa dlm hidup korg.
Daniel Radcliffe n Hermoine Granger! Oh please2 dari ite umo 11taon lagi nak jumpa dia tao! Lama tak lama korang bayangkan...! haish.


10. Adakah korg basuh baju korg sndiri?
Bukan baju sndirik jek,1famili ite basuhkan ;p


11. Dimanakah tempat yg korg betul2 nk pergi?
Florence Italy, dat is y soh korang kelik kejadah kt atas skalik toh...huhu!


12. Pilih salah satu, peluk atau cium?
Errr..cium?? malu!


13. Beritahu 3 benda ttg org yg tag korg
- Gorgeous
- Sweet
- Fashionable!

14. Benda yg korg syg sgt2 dlm hidup korg
Mini Cooper burok kesayangan, kalo tade dia memang susah lah nak jejalan, dating2, shopping2, lepak2..huhu

15. 5 lagu yg plg korg suka dan selalu dgr
  • You're my everything by Santa Esmeralda
  • Biarkan Aku Jatuh Cinta - ST12 (pengaruh sinetron ni)
  • Tide is High - Atomic Kitten (OST Lizzie McGuire Movie)
  • Open Your Eyes (To Love) - LMNT (OST Lizzie McGuire..feveret!!!)
  • Lewat Semesta by Randi Pangalila (ahaks lagu belog ite)
16. Bila tarikh lahir korg dan kt mana korg smbut thn lepas
27 November 1990,last year sambut kat rumah dengan famili n sedara mara belah babah
(xtvt besday ni wajib ye bagi famili ite.tuan2 n puan2 sekalian,biarla ko da tue mana pon..kena sambut gak!)


17. 5 org blogger yg korg nk tag
- Shas

7 comments:

Yua said...

thanz 4 d tag lalink.. :P
nti ada masa yua amek =))

x0x0 said...

thx cayunk... sudi wt tag nie.. mish u lorh~ gud luck neway for ur xm k. chaiyok2!!! *wink*

SweetSyaza said...

yua : no probs yua comeiii
pu3 : tq..u too,gud luck!!! :)

E!ra said...

tanx K.syaza ! syg akq .. akq2.. doakan Naja do well in exam k :) ..

joegrimjow said...

alaaa.. incik boyfie

SweetSyaza said...

najah : iyup2 akak doakan yg terbaik..muah2
joe : nape??????huhu

Fane Davis said...

i kena tag jugak...okokok..nnati i buat k.hehheh

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com