Wednesday, November 10, 2010

Rumusan HangOut!

terlebih dahulu nak mintak maaf kt kengkawan semua takpat join korg g Wonderland pagi tuh,
coz de hal terpaksa diselesaikan pagi tu jugak..tapi petang saya free,harap maklum
(aku gtao ni takot de yg ckp2 belakang lakk kann :) )

orait,entry kali nih lebih kepada rumusan..
(kuakan pen n kertas,catat cepat!)
Tajuk : Kua dgn incik Boyfiee n adik2 kesayangan kuh : Iwan n Mia

1) stay umah Semabok is better than umah Alor Gajah
2) adik ajak tgk movie petang..
3) incik Boyfiee nak ikot petang tuh n datang susa payah nek bas g Melaka Sentral(MC) coz lack of transportation di rumah sewa beliau
3) Lunch 4 orang = mama,adik mia,aku n incik Boyfiee,lokasi : sebelah UiTM Bndaraya masa : tengahari dkt petang
4) Hantar nasi ayam Iwan kat uma,but then Iwan tiba2 nak ikot tgk movie
5) Movie : Death Place, Lokasi : GSC Dataran Pahlawan Masa :petang...
6) Merayau2 carik topi Iwan n beli cermin mata di DP
7) Sepakat jadik 'tourist partime' kat area Stadhuys, Samudera Sheep, Sg Melaka n Bkt SeanPaul walaupon dah senja
8) Balik,but incik Boyfiee minta ditinggalkan di MP saja coz nak jumpa kawan2.. i can't meet them coz Iwan nak balik kolej malam tu gak

 cite hantoo yg sgt men terkejut2,huu

 wif incik Boyfiee

he wif his new spect

 adik2 yg nakal!

mereka tak hot,mereka cool

mereka2 yg jadi bodyguard utk kami2 ;p

sekian utk entry kali ni..
adios!

p/s: sumpah aku tgk cite Death Place ni,byk kali aku pk nak kua dr panggung or tak..bleh gugur jantung weh!

10 comments:

kwazm said...

hbs exam jalan yerk noxs?

p/s: lama betui akoo X komen dkt belogs enko yurp.............

alinac lover said...

seram ek?

cik ena merduwaty said...

tdi je baru plan nak tgok death place..sekali penuh lak...ehhe..nasib baik...hehhe

Pencacai Alim said...

jln2 cuci mata skit

SweetSyaza said...

sis alin :seram,mmg nk terkencing la..
cik ena : tgk r sis...siyess hantoo plg best antara hantoo2 yg ada...
kwazm : ya iyalah..mana ko hilang? nape ko nye url hotfm lak?mongoks r ko

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
berani gak ko ni yek..nice

SweetSyaza said...

haha pe je yg beraniiii

Yua said...

hangout? waaa besnya =)

Anonymous said...

DEATHPLACE is the best,wuhooooooo

SweetSyaza said...

yua : hehe best2..lagi best kalo yua join,mwahaha
anon : d'best? bolehlaa...terkejut gile vavy mehhhh

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com