Thursday, November 25, 2010

Suka Suki (Entry Bergambar)


1st aku nak akui otak aku betul2 ketandusan idea yang melampau!,
akibat kehilangan glukosa yg begitu banyak sebab da lama tak makan kismis..huhu.
so, entry kali ni tengok jela gamba sikit2 time aku jadik 'tourist partime' buat kali kedua
kat negeri aku sndirik,Melaka..ahakss...
layannnn......
err,pasan tol aku ni..ada ke yg nak tengok entry ni? tengok blog aku pun payah,adoy syaza2..syok sndirik betol!

 aku mmg suka menyelit kat celah2 gambar,habit..



aku tatao nape time nih aku cam gila kamera,syian adik aku nfon die jadik mangsa gambar2 melampau aku,kih3.. 
padan muke sape soh paksa aku ikut korang jalan2??

sekian saya yg melaporkan,
adios!!!

10 comments:

kwazm said...

comel, oklah tue =]

diana said...

kacaknye kamu..
hehheh..
comel lah!!

IROSIA Shoppe said...

sweet blog ni sama macam sweet tuan punya blog =)

johntrouble said...

If I tell u that you're sweet girl,
what is your respond? but seriously you're created by Allah become a sweet and cute girl............................... :-]

SweetSyaza said...

kwazm, kak d, kak irosia, johntrouble ::::
ITE PEREMPUAN BIASA JEK,LG COMEL PEREMPUAN2 KAT LUAR SANA...HUHU,BTW THANK U :))

Anonymous said...

comel tertarik menarik u emang d'bomb............. :P

FaisalAli said...

hermphhhhhh...............
both of u mmg comel (^.-)

AinnalinaRamdzan said...

Salam perkenalan cik Syazaa,

U're sweet. Stay safe ya dear.

Neway, if ada kelapangan, jom singgah ke blog AnakDaraDen n be my follower. hehe

http://whenmyheart-speak.blogspot.com/

SweetSyaza said...

anon : trimasss...sedap lagu tuh
faisal ali : tq...
anak dare den : wuiyooo u lg sweet kottt...da singgah n follow u bck :)

chairooL ruLez said...

kim salama kat awek "peace" ni boley ? haha

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com