Thursday, December 16, 2010

Award Lagi (!)

Setelah sekian lama menghilangkan diri cuba menghindarkan diri dari terus terjebak dalam dunia Blogger,
akhirnya aku terpaksa akur bahawa sejauh mana aku berlari,dunia aku tetap di dunia Blogger...ceh~!

Sumpah terharu even aku tak ada,still ramai yang bagi support terutama dikalangan peminat,kah3..pangg!
Tak delah,even aku tak ada still orang datang jenguk blog aku n siap kasi tag-tag ni hah...
Tak sangka aku masih wujud dalam dunia korang...wee~

daveharm.com

1st award ni datangnya dari adik Bella,ingat tak yang buat entry khas untuk aku tuh? haha perasan!
Tapi agak ada kemusykilan dekat award ni.
Setau aku, kalo contest2 jek yang kena follow empunya contest tuh, tapi yang award ni lain lak..
Dia punya syarat kalo nak award ni kena follow tuan award ni..
ah pedulik ape aku! orang da bagi,ameklah....
lagi nak follow-follow,piiirahhhhhhhhhhhh!!!! ;P
(pheww,zalim-zalim sambil menggelengkan kepala)

1) jdy Follower Soofiyah..
- Suka2 ati je soh orang jadik follower, na follow blog ni kena kerelaan ati bukan terpaksa.. eee,jaatnyer aku ni,huhu..gurau2 ekh sofiyah, sudah follow baaa.. :) (akur permintaan tuan award ni,haih..)

2) Knape korang nk ambil award nyh?
- Da orang bagi, gua ameklah derr.... (ayat gengster2 sket sambil celet idong)

3) Knape jdy follower Soofiyah? (t'pkse, rela @ nk award)?
- Pheww,sumpah soklan makan dalam nih..sebenarnya tanak pun coz da berlambak award,
tapi orang bagi..terpaksalah...kah3!!! (nape aku skang cam tak de ati pewot nih?)

4) Komen tntg blog soofiyah
- Nice blog... (ayat lazim dalam dunia Blogger,ahaks)

5) Tag 5 org follower korang yg KIUT GILER!!!
- Nanti pk nak ingat sapa yg kiut..mwahahha.


2nd award ni dapat dari Merazati... Gilalah,shout award tu..korang ada? aku ada......hehehe,ntah paper jelah aku ni..sawan kot! So for those yang nak usha2 beliau,silelah go to belog beliau ok coz beliau comel.

Siapa yang bagi award ini ?
- Merazati..bukan Merpati yeks!

Apa komen anda terhadap blog yang memberi award ini ?
- Simple but nice!

Blog yang selalu anda singgah ?
- Ramai, tapi salu blog barulah..coz dorang follow blog aku,aku follow dorang balik..haha

Ayat yang selalu anda tinggalkan di shoutmix orang ?
- 'Singgah disini,jalan2 makan angin' hahaha..tipu.

Tagkan pada 5 orang blogger
- Pengunguman-pengunguman siapa yang mau bantu tolong aku kasihani aku tolong carikan diriku kekasih hatiku siapa yang mau....lalallalaa, ;p
Saper nak amek! tapi tolong tinggalkan komen agar aku membenarkan korang amek secara halal....hahaks!

Sekian saya yang melaporkan,
adios!

p/s : Aku jadi takde ati pewot coz blog aku ni dah ada copycat...ayat sejibik2 weh,cara dia tulis,macam aku lak owner blog tu..pheww,penat2 aku karang entry gune kemahiran minda aku....huhu! Tapi pepun tak sangka blog aku de peminat,kah3!!!

3 comments:

bella said...

Kak Syaza!!...Bella amik eh..:D

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

Hi....droppin'by to say hello...followers yg ke 300!;-)

mera zati M.z said...

SS, kamu dah terKENA!

http://devilviernes.blogspot.com/2010/12/gojesh-in-orange-contest-by-cik-ruby.html

:)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com