Monday, December 6, 2010

Credit to Adik Bella :')


"Oooomaiidioorrr" itulah perkataan pertama n kedua aku yang terkeluar dari bibir munggilku taktala melihat satu entry dekat blog itu, ececeh macam ayat dalam novel pulak,sudahh....

Macam manalah aku boleh buat endah tak endah dalam erti kata lain hiraukan entry kat satu belogg ni...haishhh,sumpah mesti dia kiciwaaaa dengan aku pasnih,sobs3..
Tak mohlah berkias-kias bagai lagik, sekalung ucapan terima kasih kepada blogger cilik iaitu Adik Bella!kat atas ni kucing dia,comelkan?
So,sempena besday aku arituh, Adik Bella ada bagi present yang tak tercapai mulut ni jugaklah nak menyuap.. 
Tak pelah dapat tengok n telan air liur ni pun jadik la... :)
 sweetkan? pink kaler lak tuh,ouh I LEB PINK!
So Adik Bella ada bagi soklan cepumas,apakah??? jom kita jawab sesama!ngeh3..

 1. Apakah perasaan Anda apabila anda sudah tergolong dalam golongn wanita 20-an?? haha.. 
- Macam tak caya je, biar betul? lagi 5 tahun lagi nak kawin?ngahahaha..
2. Best x dpt Hadiah nie??
- Sumpah best!!! terharu sangat ouh,ouh.... terima kasih byk2 AdikBella ku syg :)
3. Hajat anda apabila anda telah berumur 20 tahun?
- Ingin menjadi insan yang berguna...hahaha,ayat skema n selalu diguna orang ;p
4. Kalau ade sesiapa kasi hadiah kepada Anda,apakah jenis hadiah yang anda inginkan??
- Pakej rawatan lengkap dekat Spa pun sudah memadai...heheheks
5. Kelip mata anda sekali jika anda rasa soaln2 tersebut x masuk akal langsung..
- Tamoh kelipp mata!!! uhukss
6. Kelip mata anda 2 kali jika anda rasa Lapar Gile..
 - Tamoh kelipp mata gak! sebab tengah kenyang baru makan..wee~
7. X payah kelip lgsg kalau anda rase Heppi..!
- Yeayyy..tak kelipp! mata da berairr....

sekian saya yg melaporkan,
adios!

11 comments:

kwazm said...

betul cakap enko cute budak ni,sukewlah enko yerk ader orang buat entry khas utk enko..........

Cikbelog said...

lama mana bertahan tak kelip mata?hehhee

cik arnab said...

comenya anak kucing tu syaza.. rasa nak peluk2..huk3

Farihah Ahmad said...

wah suweeeeeet bebeno :)

mera zati M.z said...

sweetsyaza!! anda ditagged di blog sy.. hehe

http://devilviernes.blogspot.com/2010/12/tag-untuk-bloglarian.html

SweetSyaza said...

kwazm : ya suke tapi aku tak riak..

cikbelog : hahhaha lepas publish entry ni tewos kelip,tatahn mata berair

cik arnab : kan3 cik arnab? comel sgt

cengkih : huhuhu

Anonymous said...

betoiii ka tuan empunya comeiii macam kucing ni jgk?Nak ushalah.....

Fariduddin El-Islam said...

cumelllnye...snw white..

johntrouble said...

suka ya =)

SweetSyaza said...

anon : sila2 usha blog dia :)

farid : kan3? geram tgk kucing uh

john : mestilahhh :)

Pencacai Alim said...

suke aku

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com