Monday, December 27, 2010

Lagi-Lagi Tag n Award ;)

Orait sudah lama rasanya tak post entri pasal tag n award,
bukan tak ada, ada...tapi saje kumpol bebanyak pastuh publish sume skalik gus!
*eleh,bukan banyak pun..dua benda je... ;p
bukan niatku nak menunjuk-nunjuk kat korang ya,oh bukan..tidak sama sekalik...
lagipun selama aku berblogging ni,award aku tak banyak pun... 
entah baper ratus entah..
tak cam korang,mungkin beribu? hmmm..
----------------------------
orait ni tag from bloggers yang sangat gojes yaitu sis PuteriHati n FarahFarhana,
maybe korang boleh klik nama dorang untuk mengenali mereka yang gojes ni lebih lanjut? ehekss..

1. Apakah status anda?
- Sudah berpunya tapi belum berkahwin...ekeke...

2. Ceritakan tentang diri anda.
- Anak dara sulung Encik Ibrahim dan Puan Rosilah
- 20 taun (27 Nov lepas)..tapi dah nak masuk 2011 kira nak masok 21 pulak..huu~
- Bakal tamat belajar on time next year..insya Allah..
- Suka pink, n telah mengadaptasinya di blog n bilik saya di kediaman kedua famili di Muar :)
- Suka kereta apa2 tentang kereta...yeah,!

3. Ceritakan tentang blog anda
- Blog ni dibina pada taon ni..April 2010 n still ingat time tuh baru habis my class event.
Nasib tak buat time preparation untuk event,kalo tak konpem macam2 aku ngadu kat blog ni..hehehe. Sengaja menerapkan warna pink n SWEET LIFE N STYLE OF SS dipilih coz ilham dari cite SUIT LIFE ZACK N CODY kat disney channel..ngeh3

4. Apa pandangan anda tentang blog?
- Dulu tak ramai suka blog ni,tapi lately bebudak skola pon da der blog..
tataolah trend dorang ke haper...so,persaingan dalam dunia blog ni hebat! hahaks

5. Nasihat kepada rakan2 yang baru nak buat blog
- BLOGGING LAH IKUT CARA ANDA TERSENDIRI. JANGAN BLOGGING SEBAB IKUT ORANG. N JANGAN SESEKALI JADI COPYCATS, MENAIPLAH IKUT ALUNAN JARI ANDA SENDIRI... (saje urop beso,ku tao blogku de copydog!)

6. Nyatakan keunikan yang ada pada blog anda.
- Dun haf any idea to answer this,hehe

7. Sampai bila anda akan menulis blog n apakah impian anda?
- Sampai bila2 n kalo leh sampai kawen de anak de cucu...
semoga aku jadi blogger wanita yg berjaya,kah3

--------------------------
award yang cumel ni datang dari blogger yg comel,yaitu adik Najah..

1. Berikan nickname si pemberi award
- Najah

2. Ucapan untuk pemberi award
- Thanks adik Najah sayangss...adik sangat rajin bagi akak award.. :)

3. Tagkan pada 10 blogger yang punya blog cun n meletop!
- Walawehh? nanti akak shoutkan dekat dorang punya kotak jerit orait~


3 comments:

kwazm said...

bila kau nak pass kan award ni kat haku?

ayat tak boleh belah, MENAIPLAH MENGIKUT ALUNAN JARI ANDA SENDIRI.wakakakakah!

x0x0 said...

thx dear sudi wt tag! xoxo

Syamimi Nazifa said...

sis..klo due2 ni yg ats mimie da pna wt..mimie amek yg bwh je k

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com