Monday, December 27, 2010

T0P SECRET (2) : Top10 Perfume Termahal Di Dunia

Lately aku macam terpanggil nak buat entri cam ginih,
bukan sebab tak ada cerita tentang aku nak di share kan bersama,
tapi ketandusan idea dan ilham membuatkan aku terpaksa lupakan hasrat aku tuh..
lagipun this week kan aku macam excited gila nak tinggalkan 2010 yg agak s**ks ni..
wahahahhaha ;D

Jom tengok adakah perfume u alls tersenarai dalam list perfume yang termahal di dunia ni???ececeh ;p

1. Clive Christian Perfume

2. Hermes Perfume 24 Fauborg

3. Annick Goutal Perfume EAU D’hadrien

4. Joy Perfume from Jean Patou Perfume by Henri Almeras

5. Jar Perfumes The Bolt of Lightening

6. Baccarat Perfume Bottle Les Larmes Sacrees de Thebes

7. Ralph Laureen Perfume Notorious

8. Caron's Poivre

9. Shalini Perfume

10. Chanel N'5

so ada antara perfume korang tersenarai dekat atas?
aku?haha..yela aku sedar, perfume DKNY be delicious aku tuh mana laku kat cni,hoho..
adios!

14 comments:

johntrouble said...

yes,perfume aku dapat tempat pertama..yihaa!!!=P

kwazm said...

tak sangka perfume chanel aku paling last, ga papola dari tak do..huehuehue

Syamimi Nazifa said...

tak tersenarai pun~

SweetSyaza said...

johntrouble : wah...untungla perfume ko no 1,susa kot nak dapat sbb rasa2 10 botol je dia jual kat dunia ni...hahaks

kwazm : oh tahniah...akunyer perfume ta masok list ponggg...hahaks

IROSIA Shoppe said...

kalo dapat yg no1 pun ok.....

SweetSyaza said...

mimi : wah rajin komen entri?ngeh3

irosia : yup,tol3..hehehe

ridoma said...

myk attar ana out of list ?huhu

SweetSyaza said...

huhu...

Anonymous said...

hi dear,do visit my blog yups

http://bebelinnali.blogspot.com

situpaimalang said...

agak2 boleh tak kalau abg beli yang no 1 tuh dalam masa 50thn lgi? =D

Farihah Ahmad said...

saya main bedak agnesia jep. hehehh.

HaNa HoNeY said...

la...chanel pown no last
hahaha

alinac lover said...

salam..cuba check ada tak nama anda?

http://www.alinaclover.com/2010/12/khas-kepada-peserta-giveaway-jom.html

nub said...

ceq pakai minyak wangi natural..bau ketiak jaa...


gahahahah

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com