Tuesday, December 7, 2010

Tag from Faryzh, Mira Zati & Fyfah :)

Tag Pertama
Award ni datang dari blogger Faryzh.. 1st time dapat tag dari dia ni setelah sekian lama kami mengenali antara satu sama lain,wah-wah!!
jangan weyh kang tak pasal2 awek die siku pale lutot aku kang ditambah dengan penangan suara amarah dan kiciwa dari incik Boyfiee aku, mao ICU jugak aku terlentang sape nak jawab???tehehehe.... gurau2 jek ;p

So benda ni kena tag 5 orang blogger n aku da decide nak bagi sapa,tunggulah kemunculan aku di chatbox kalian ya sayang-sayang sume...

Tag Kedua
Tag ni aku dapat dari blogger MiraZati, menurut apa yang dia taip kat blog dialah kan,
tag ni bertujuan membantu semua blogger untuk blogwalking lebih mudah pada masa akan datang..
menarik? tertarik? kalo camtu korang bolehlah klik kat SINI for more details.

untuk tag ni kena buat statement ala2 slogan..
"Saya suka blogwalking kerana disamping saya dapat mengenali dan menambah rakan bloggers, saya juga suka menambah ilmu di minda saya dengan membaca informasi-informasi yang cukup serbaguna dari mereka yang sememangnya jauh lebih matang dan berpengalaman dari saya"

Tag Ketiga
Tag ni dari blogger Fyfah,baru kenal dalam dunia blogger ni tapi da kasi award,friendly tak?ahaks
Award ni sempena follower dia da cecah 100,tahniah... so dia nak tau lil bit pasal aku,kih3 pasan!

1. Full name - Syafiqah Syaza Ibrahim
2. DOB - 27/11/90,20 taon sudaa
3. Kalo byk duit nak g umrah dulu..sebab tu lah tempat 1st nak g :)
4. Simple but cute!
5. Pernah :)

So,pada mereka yang terasa kena shout n tag,sila buat ya...
adios!

5 comments:

Ryna Tri Asmara said...

terima kasih cikgu syaza ! :D

mera zati M.z said...

yeay...terima kasih kerana melaksanakan tag dengan jayanya :DD

Mario said...

byknya tag...senang je ek buat sekali je...

Pencacai Alim said...

tererla

chenta said...

kamoo sgt chomell hokey!!!
i follow u syg =)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com