Wednesday, December 1, 2010

Trip To Segamat,yeay!


lately kalo korang pasanlah kan,aku jarang blogging2
dan aku pun tak bagitau korang kan yang aku away sikijapp sebab hal2 tertentu...ececehh...
so for those yang merindui aku, i'm back!!!
suke tak? suke tak? ;p
(huwaa...macam nak termuntah kann,ko bukan hot pun syaza...) 

So, Sabtu lepas bersamaan besday aku tuh,huhu aku pergi Segamat..
pergi pun sebab nak kawen kenduri kawen sepupu...
ni 2nd cousin yang melansungkan perkahwinan,wahh...
next year sepupu lagik sorang pulak...
macam terkena badi lak gamaknya,sorang kawen sume mengikott..
sepupu yang ni maybe next year,huhu
pasni mungkin aku??? oh tidakk..lambat lagik ya,
selagi MITSUBISHI LANCER tak berada di genggaman aku,jangan arap aku nak kawen!
haha, zalim gila ayat aku tuh..
menangis incik Boyfiee kena tunggu lama nak masuk minang..ahaks!

So weekend aritu kenduri berjalan seperti biasa macam kenduri2 yang orang lain buat gak,
petang Sabtu akad nikah, malam majlis berinai n esoknya bersanding..
tema dorang coklat keemasan,tapi aku ni dajal sikit..
suke2 ati jek pakai kebaya itam putih...hawau-hawau,hahaha..
so tengok2 lah pictures kat entry kali ni okeyh! 
sibek cousin aku lagik sorang pon pakai baju putih2 cam aku gak,ahaks
style tak aku posing..copycat orang je ni..huhu
saya da gemuk!!! yeay..thumbs up to me! grr....

last but not least,special edition for this entry,wah3..
aku jumpe sorang hamba Allah ni hah, kulit dia pehh,cantik sangat!
suka weyh..sumpah suka!
oh saya masih setia sama dgn incik Boyfiee saya..
nama dia ayiee,dia bukan mak andam but dia photographer..
so,peluang yg ada i snapped pix wif ayiee, tq ayiee :)

sekian saya yang melaporkan,
adios!

11 comments:

ShErA said...

wah... pegi kenduri kawin ye... srnk kan tgk org kawin... shera pun suka pegi kenduri kawin... diri sendiri lmbt lagi... hehehe

Farihah Ahmad said...

syaza, peminat awak request gambar dipertumbesarkan. bahagia mata peminat awak :)

kwazm said...

style kau posing camtuh..............
orang cantik buat gaya apa pun lawa =)

SweetSyaza said...

shera : huhu :)

farihah : aloh cengkihkali,nak tgk beso2 right klik open newtab la yunk.. malas nk beso2 pix kat blog ni,nanti lembabss...huhu

kwazm : tak cantik tapi sweet,lalallala

IROSIA Shoppe said...

hanya mampu tersenyum :)

Onelove...Jambu merah warna said...

pegi kt org kawen mst hati pn berbunga2 kan =)

cik lya said...

wah..ade kenduri gak :) syaza bile lagi ngeee

SweetSyaza said...

irosia : ya saya pun senyum kat kamu..

onelove : hahahha tao tape! teruja..lgik2 bila sepupu kawen..kah3

sis lya : lambat g..mitsubishi lancer tak berada di genggaman lagik...hehehhe

Far8 budak baik said...

haha..nak mitshibushi lencerr..
ceh..tepks ar bf kau wat pinjaman
nk kwin ngan kau =P

Anonymous said...

kandid gambar atas tue...........................

SweetSyaza said...

farid /: ahahahha,tu la pasalkan,..tapi tamohlah wat pinjaman,tak senang ati aku dok atas pelamin kanggg...hahahha
anon : sangattt kandid.........

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com