Wednesday, January 12, 2011

Aku MARAH Ni (!)

Ada orang cuba main api dengan aku...
eh sapa kata aku marah? tak-tak, aku tak marah sikit pun weh...
aku suka orang yang cuba main api dengan aku ni..
sebab aku suka main dengan air...

dalam blog aku ni tak naklah ada maki hamun...
lagipun mak bapak aku tak ajar semua ni..
tak baik, tak baik.... ;)

"Awak, sumpah saya tengok awak macam pendiam, konon2 baiklah..
tapi ternyata awak ni memang spesis mulut PUAKA...
sumpah, saya tak tipu! jangan marah ya..
even saya ni luar nampak macam bukan budak jenis baik / alim sangat,
tapi at least mulut saya tak SELONGKANG SEBUSUK mulut awak, 

Oh,lupa nak bagitau, nafas awak time bercakap pun BUSUK jugak tau,
ish tak baiklah kalo mulut da busuk pastu cakap busuk2 tentang orang lain..
tapi tak apa..nanti saya bagi awak LISTERINE oke, 
eh, tak apa.. tak payah bayar, rumah saya banyak lagi stok.. tak luak pun kalo bagi kat awak..."

p/s: 'sayang' awak! :D

3 comments:

Farihah Ahmad said...

ui, apa pesen. bahaya, bahayaaa....

De'din said...

cool2 !
abaikan ja owg macam tu

g@Ry DaNi@L said...

tu la.. ni mesti malas nak gosok gigi.. :P

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com