Friday, January 21, 2011

Rumusan Praktikal Minggu Ini ;)

Hari tu kan ada orang tanya aku banyak kali,
betul ke aku praktikal kat Pusat Zakat Melaka????
Larh? Terang-teranglah aku publish gambar aku kat dalam ofis PZM entri lepas....adeh!

Btw hari Isnin lepas En A atau dalam nama lain Encik Red Car lah senang! haha
En RC ajak ikut dia pergi cawangan PZ kat Pulau Sebang, Tampin..
dia ajak pun sebab alasan dia aku assistant dia.. so aku nak tak nak kenalah ikut..
Tapi dalam hati memang suka weh!
yela..gila kau??? dekat sebulan praktikal tak pernah mengular..memanglah teruja! ;D


kitorang naik yang hujung sekali tu...gerek tak? gerek seyhhh.. ;p

yg tengah duduk tu Encik RC, yg diri pakai baju kelabu tu Abg Zaki, yg macam tersorok tu Abg Afdzal.. tapi geng yg bertolak dari Bandar Melaka... aku, Encik RC n Abg Zaki je. Abg Afdzal memang stay Pulau Sebang.

Ok citer lain pulak.. tadi seluruh PZM erk seluruh ke? ada gak yang tak tao..huhu
di kejutkan bila one of our practical friend,Yunus masok hospital..
aku tak boleh detail-detail apa sebab dia coz aku pun tak berapa tau..orang barulah katakan, ;p

ni la kawan-kawan praktikal yang join skalik melawat ;)

ni pon kawan-kawan praktikal kat pzm..
yang berdiri tu Wan, yang duduk khusyuk baca paper tu Syuq.. ;)

TARAAAA........!!!!!!

Ni lah dia kawan kitorang....
gambar kat hospital tak dapat nak tunjuk coz empunya diri da kasik warning..
bagilah gambar yg smart ni...heheh
Pepun, semoga cepat sembuh kaki tu ya Yunus...
Bestlah dapat MC satu bulan...pasnih dah tak ada yang nak belikan roti coklat kita lagi..muehehe.


p/s: Lupa kerja apa aku buat sepanjang minggu lepas. Macamana nak tulis dalam buku log ni???

2 comments:

fiDooo said...

namoak gaya macam suka, tahniah!

yua said...

haha sempat lgik kwn2 syaza duk posing lam hospital...

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com