Sunday, January 9, 2011

T0P SECRET (3) : Perempuan VS Lipstik !

Tarraa... top secret datang lagi...!!!!
Top Secret kali nih, membincangkan... ecececeh,bincang hakk tui!!! ;p
adakah korang tau sifat peribadi korang disebalik warna lipstik feveret korang tuh?
So,moh ler kita check this out..

1. Pelembab Bibir Tanpa Warna
- Personaliti si pemakainya cukup mudah. They all gemarkan hidup yang selesa, aman dan damai. Jadi sebab itu they all lebih gemar melepak di tempat yang menenangkan dirinya.

2. Gincu Warna Merah Jambu Berkilat
 - Di kategorikan yang romantis dan berjiwa penyayang. They all juga tak suka mencari masalah dengan orang lain. Tapi awas, they all ini agak sensitif sebenarnya walaupun kadangkala dari segi luaran seolah-olah mereka ini tak kisah saja. 


3. Gincu Warna Coklat
- Si pemakai warna ni tak suka terlalu menonjol dari segi imej. Bagi they all, bakat dan keupayaan diri adalah perkara yang lebih penting. They all yang memilih warna ini adalah yang mempunyai keyakinan diri yang tinggi dan stabil dari segi emosi. They all juga merupakan simbol kesetiaan dan boleh dipercayai.

4. Gincu Warna Ungu
- They all yang pilih warna ungu adalah yang ada style tersendiri dan punya pertahanan diri yang jitu. Selalunya they all ini jenis yang berpegang kuat pada prinsip diri sendiri dan tak gentar dengan orang lain. Ia memerlukan rasa yakin yang kuat untuk membolehkan seseorang itu memilih dan memakai warna ini! 


5. Gincu Warna Jingga
- They all sama dengan si pemakai warna ungu, they all yang pilih warna ini adalah seorang yang berdedikasi terhadap kerjaya/pelajaran mereka. They all juga lemah lembut orangnya namun memiliki sekeping hati yang keras. Kadangkala they all sanggup bertengkar demi mempertahankan pendapat. 


6. Gincu Warna Merah
- Suka menjadi perhatian ramai dan punya keyakinan diri yang tinggi. Selain itu they all juga tidak suka diperlekehkan oleh orang lain. Pendek kata, jangan cuba main-main dengan they all ni. Buruk akibatnya nanti! Namun begitu they all sebenarnya baik hati. 
 sekian saya yang melaporkan,
adios!

8 comments:

♥CIK SHA♥ said...

kalau tak pakai lipstick pulak??^_^

De'din said...

kalo warna pelangi ?
macam mna pula ?
hihi

atiqa aris said...

saya no.1 tuu dan sy setuju.hehe

alinac lover said...

yong suka merah hahha

p/s-Kelebihan kepada Ahli Alinac Shoppe..setiap pembelian Shock Sale..anda akan mendapat point kumpul sebanyak Rm6 secara percuma!!!

http://www.alinacshoppe.com/2011/01/shock-sale-promotion.html

Farihah Ahmad said...

paling parah pun, calit vaseline jepp ;p

miss sue said...

aah cik sha..kalo x pkai lipstik lak cane..=)

Yua said...

pmpuan n lipstick mmg x leh dpisahkan.. haha

Khumaera Ismail said...

maera pakai wane merah~!! sila takot... =P

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com