Thursday, January 13, 2011

Terima Kasih Babah :)

walaupun hati aku yang lembut ni masih bernanah pasal hal semalam,
tapi tak apa..gua chill bro, gua tak suka besar-besar benda yang tak berapa nak besar... ;p

Semalam g jusco bandaraya dengan babah,mama,n adik..
motif sebenar carik buku rujukan adik je, 
tapi orang kata, alang-alang menyeluk pekasam biarlah sampai ke pangkal peha yang melepak...
eh, jangan lucah-lucah ea kat blog aku.. tak suka-tak suka! ;p

Aku tau korang punya wedges lagi mahal kan... 
Ye tak apa, walaupun wedges aku ni tak seberapa, tapi aku tetap bangga sebab wedges ni babah yang belanja... :')
Sorry pix wedges tak dapat ditunjukkan di sini sebab time tengah snap nih, mama bawak larik wedges kasi testing-testing kat kaki dia yang comel-comel gitu...huhu

Da dapat wedges baru pasan Pak Braim kita ni pun rupanya pakai baju HP time makan..
excuse me, HP is not stand for Harry Potter daaa..... ^_^

kalo mao diet, jangan makan malam!!! 
mister potato n jus oren jadi santapan dinner.. diet ke tu?
tapi tengok babah makan tu dengan mulut-mulut main peranan, buat aku..pheww..!! :')

cuba teka,cuba teka..berapa total kesemua barang ni? 
RM 88.00!!! banyak tao sebenarnya isi kandungan termasuk beras!
udang, ikan semua 50% wa cakap lu...hahaha..
apa lagi, mari berbelanja di Jusco! ;p

sekian saya yang melaporkan,
adios!

3 comments:

Farihah Ahmad said...

kalo ayah wat tacing2, mang sgt menyentuh. huhuhuuuuu....

... said...

wah... syoknya shopping sakan ye...

HaNa HoNeY said...

pergh..best gilos dpt kasot bru
lame xnyopping kasot neyh

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com