Wednesday, February 23, 2011

CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL

Join contest lagi...heheheh!
Contest kali ni dianjurkan oleh blogger yang sangat comel iaitu Maera/Miss Librarian.
N contest ni kita di tag oleh Iza Fiza n actually i knw her from Sahabat Blogger :) thanx!

so nak tau syarat-syarat join contest ni, maybe korang boleh KLIK SINI~!


so untuk contest ME AND HIJAB ni, akan ku pertaruhkan gambar yang di bawah ini:-



Tudung ni actually tudung syria which is without inner..
Tapi kita suka panggil tudung ni 'SHAWL EXPRESS'..kenapa SHAWL EXPRESS?
 coz without inner bila dipakai nampak mcm selendang 
n bila dipin belakang nampak macam pakai tudung segera. So nampak kemas.
Pemakaian tudung macam ni jarang perempuan-perempuan kat luar buat.
Kita rasa kat Melaka ni,kita je kot yang pakai tudung gaya camni.
Tapi best, sebab orang akan tengok dengan kagum 
n tanya sebab dorang cakap tak pernah nampak! hahaks.

ok done! kepada yang kena tag, sila lah join oke :)

4 comments:

Farihah Ahmad said...

syg, kalo contest gini kan, suuuuuuusah nk dpt approval sang bf. bliau tu akan buat ayat mcm hape je. padahal jeles hahahhh... adehhhhh ;p

wunny said...

alo3.. coney2.. gluck! :)

SweetSyaza said...

cik cengkih...isoke..... :)

wunny : hehehe,tq dear

Khumaera Ismail said...

maera dtg skodeng..jgn lupe check list name di http://koleksikhumaera.blogspot.com/p/contest-me-and-hijab.html =)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com