Sunday, February 27, 2011

Jangan Nak Bunyik Sangatlah (!)

"sabar syaza..jangan marah-marah..." 
pujuk Mak Limah sambil mengepuk-ngepuk roti canai garing kepanasan di atas dulang,haha! tiba-tibaaa....
ya,ya aku tahu..aku tak marah pun...
aku cuma nak cakap dekat hamba Allah yang sorang ni,
"Memang kau akan balas kalau aku bunyik,
tapi masalahnya aku tak bunyik, kau still berbunyik..
tahap sabar aku ada limit jugak.."

p/s: aku dah terpikir nak wat police report sebab dah la aku teraniaya, mangsa salah faham dah tu dia lebih-lebih pulak bunyik n tunding jari kat aku.... -.-"

9 comments:

kwazm said...

kAlau trdsk doh enko jgn ragu2 buat polis report.............ku support mung darik blkg!!! =)

jontrabel said...

Tak abeih laie ke CikSyaza??????...sampai nak buat repot polis nie dah kirer kes berat nie. Sabiaq,sabiaq...

diana said...

sapa dia tu??
glemer ke idak//
wah!!
hehehehe

~syuQ said...

eh2..cam berat je ni..spai nk repot2 polis..

DiNaZ said...

buat lah repot aku sokong kita ada hak kita tak bersalah kan?? buat apa kita nak takut...apa2 pon banyak2 bersabar yek!!

CikChichi said...

u go sweet girl!!!!!!(pom2,hikhik)
kami persatuan blogger sedunia memihak kepada anda ^^

PrettyMia said...

kesian kakaku....

SweetSyaza said...

terima kasih kawan2 blogger ku sekalian. sokongan anda amt sy hargai. kita sama-samalah tgk phujung dia nanti :)

Farihah Ahmad said...

"tapi masalahnya aku tak bunyik, kau still berbunyik.."

so true! stand for ur right babe.

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com