Wednesday, February 23, 2011

Oh My Baby- Baby booo

sebelum itu nak cakap, ini bukan anakku..oh bukan-bukan!huhu.
motif letak gambar ni? tak tahulah..tak tahu kenapa sekarang so addicted dengan budak kecik.
entri ni bertujuan nak tunjuk kat korang-korang yang aku dah bersedia...
bersedia nak kahwin dan menjadi seorang ibu? oh bukan-bukan....
maksud aku bersedia nak jadi......................

babysitter part-time :)
ada sapa-sapa nak offer aku jaga anak dorang tak? kah3!!!
servis aku jaga anak orang tapi tamoh kasi pulang balikkk..huhu
*tak pasalkan,syian mak bapak dorang ;p

6 comments:

atiqa aris said...

bagosnye u nih,dulu i jadi babysitter jap je then benti coz x reti.haha

Farihah Ahmad said...

mksudnya syaza nk keja free ek? siap tanak bagi balik tu menimbulkan spekulasi kedut kening.

hehehhhh kawen jom :D

Yua said...

dont know why, tp kita kalau ngan baby n kanak2 ni susah sgt nak masuk. means, kita mmg kurg msra ngan kaum2 mereka.. huhu

CikChichi said...

aloloh,comelnyer SweetSyaza? anak siapakah? ^^

SweetSyaza said...

atiqa : huhu...suka budak kecik :)

cik cengkih: wakakakaa....klako la cik cengkih ni.....tp kawen lmbt lg meh????

SweetSyaza said...

Yua : yeke yua,but muka yua mcm kebudak2an so nampk cam leh masok je?huhu

cikchi2: ni spupu 2nd kecik... Arissa Irdina nama dia....

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com