Tuesday, February 15, 2011

Orang Yg Buat Aku Sentap,Stalker Blog Aku Rupanya :)


Saya tak tau pulak dalam awak maki-maki saya,
cakap saya terhegeh-hegeh dengan boyfiee awak
di tambah awak removed saya dekat fb,
rupa-rupanya awak adore gila dengan blog saya...? sumpah kelaka.
kalau tak macam mana awak tahu saya sentap sorang-sorang kan???
setahu saya, tak pernah saya post apa-apa pasal sentap dekat personal fb?
tapi apa-apa pun saya tetap nak ucap tahniah dekat awak, 
sebab berjaya buat saya gelak sampai nak pecah perut...
patut dulu awak tak payah masuk innershine, better awak masuk RL..mesti menangkan?
hahaks!

TERUSKAN MEMBACA BLOG SAYA! :)

11 comments:

mera zati M.z said...

erkkk ^_^''

De'din said...

wohooo..
gila lh beb,,
ada stalker..
hehe

jom join GA Dedin

alinac lover said...

wow ada stalker :) aliens tu yang


Note For Alinac’s Membership"

Farihah Ahmad said...

u got nothing to lose babe :D

kwazm said...

T'DSK SGTLH TU.......DH MKI NK STALKER PLK..............GO SWEET!

wunny said...

xley bla..de jgk org ni.hua3.
relax k:)

yua said...

sbr dear.. mnusia ni, klau x dgki kat org, mmg x sah kan.. ntah la...

DiNaZ said...

itu dengki tapi rindu lah orang kata ap ek?? benci tapi sayang hakhakhak...:P

jontrabel said...

heeiii pi gi daa sama itu perempuan! =D

ikahottie said...

ctk sgt ke dyer yg dgki dgn awk tu sampai msk innershine? Rsnya X cntk,krna klu dyer cntk msty dyer X dgki awkkan?:-P & msti dyer X mng kan msk competitton tu?krna itu dyer X famous................kakakakakaka!

Irma A.Wahid said...

hahahah..dalam diam tah2 dy adore awk jugak..kah3~~~ kelakar tol insan tu~~

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com