Sunday, February 13, 2011

Saya Nak Give Away from De'din

Rasanya lama sudah tak join Giveaway/Contest yang dianjurkan oleh blogger-blogger lain.
Rasanya sudah sampai masanya untuk aku mencuba nasib sekali lagi dan tidak memberi harapan tinggi untuk menang giveaway pada kali ini.

Giveaway yang aku join kali ini adalah giveaway dari abang De'din :)
thanks to abang De'din kerana penat-penat datang ke blog 
n sudi menginvite diri ini untuk join giveaway beliau.

So syarat-syarat penyertaan untuk join giveaway ni, bolehlah korang kelik kat SINI!!!
sumpah syarat giveaway abang De'din ni sangat senang!
tak rugi korang kalo join... coz hadiah-hadiah dia sangatlah meletoppz u olls..
bak meh sini den kobar hadiah-hadiah he'...

1st prize : Sehelai tshirt anak negeri pilihan korang. 
sangat cantik n style ok,contoh boleh tengok kat bawah ni :-

 n penaja bagi tshirt tersebut haruslah datangnya dari penaja yang kreatif lagi inovatif iaitu:-

gempak kan? sangat gempak ok.. :) 

2nd prize : Topup RM 10.
baik join, sapa je yang nak kasik korang topup RM10 ni hah? 
kalo tidak abang De'din sendirik? kan,kan,kan? ;)

3rd prize : Topup RM 5
aku rasa bf/gf korang pun mesti berkira kalo dorang nak topupkan korang even RM5 pun kan...
so baik korang join..wah! ajak orang join dengan cara camni pulak kan..sudahhh..hehe

ok lastly nak tag 3 orang. Korang-korang yang kena tag ni,
sila join! :)

so ladies n gents, boys n girls!!! 
wish me luck!!

2 comments:

Eyka said...

wah2~ kena tag!! macam besh ja!! hahaXD

Farhana Basri said...

wah, nak join jgk. bila closing date.? anti balik melaka balik boleh join..=)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com