Monday, February 21, 2011

Sayonara Facebook, Hi Twitter!



Wah, title tak boleh nak blah tau...kena stay je,haha!
siap sayonara-sayonara bagai....
tapi bukan bermakna akaun FB sudah deactivate kan,eh bukan-bukan..
akaun personal FB tu masih bernyawa... nyawa-nyawa ikan!ngohoho.
so, for those yang ada Twitter tu..moh ler tweet-tweet aku yang baru nak bertweet ni..

alasan aku beralih arah?
sebab...most of problem n dugaan aku datang dari Facebook!
so, mau tukar angin laa...kalo kat FB susah nak post-post ayat pedas lagi likat!
tapi kat Twitter, aku boleh post ayat-ayat bomkebabommm! kat situ..hehe! :)

Tapi apa-apa pun kepada incik Facebook,
saya tetap sayangkan anda..sebab my blog page masih aktif di tempat anda.
sekian, adios!

7 comments:

x0x0 said...

wow, da dew twitter. kne follow nieh! *wink*

De'din said...

wow!
dedin ada twitter juga,,
tpi sekadar ada ja lah !
hehe

Selipar Putus said...

yess! sOkOng gilew-gilew.. kalO nk pOst ayat mantOp n kebabOmm.. pegi sajOrk kt twitter.. puah ati den.. agagaga

qellissa said...

ader twitter tp x pandai ar gun twitter tu..huhuhu

Farihah Ahmad said...

i got! i got! i'll follow u :))))

SweetSyaza said...

sis pu3 : thanx follow,da follow blk :)

dedin: abg dedin jom follow2 :)

selipar putuih: hehehhe,tao tape!

SweetSyaza said...

qellisa: iyake? kita pun tatao..tp balunnn je...hehehe

cik cengkih : yeah2 i got u too...da follow :)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com