Thursday, February 17, 2011

"SmileY BaggY GiveawaY"

Yeayyyy!!! Join GA lagi....
Maaf ya kawan-kawan kalo korang datang blog aku ni, entri aku GA je memanjang,tehehe!
GA kali ni pun aku ditagged or di invite oleh empunya GA sendirik, iaitu Cheqpjoy :)
Terima kasih cik Cheqpjoy coz susah-susah datang blog n bagi tau yang kita ditagged dalam GA ni.. 
*terharu sikijap! -_-"


untuk syarat-syarat, korang boleh la KLIK SINI!!!
so ada antara syarat tu kena follow blog Cheqpjoy n add Smiley Baggy II kat fb..
sebagai bukti yang aku ni adalah follower Cheqpjoy 
 n dah jadi kawan fb pada Smiley Baggy II,
inilah buktinya..wah! siap bukti bagai tau.. :)

follower blog fy

kawan fb Smiley Baggy II

last but not least, tag 4 orang rakan blogger:
- Yua
- Sue

ok done! :) yang lain-lain nak join pun dipersilakan ....

6 comments:

CheQ PP JoY said...

tenkiu ye join..ada 1 lagi y xsetle, fy xjmpe banner dekat sidebar awk..nnt da pasang banner komen fy semula ye..good luck..=)

CheQ PP JoY said...

hahah..sory dear..ingt da abis load rpenye x lg..ok2..lulus da..thnx..goodluck tau..=)

CheQ PP JoY said...

opss..sori, fy lg..banner tu bila klik dia bukak ke blog awk semula..tlg link kn ke blog fy ye..thnx..

DiNaZ said...

thanks dear prenzz... nanti dinaz buat ek :)

miss sue said...

tq dear...6t sue wat yer

yua said...

syaza.... kita x reti la nak join GA ni... hukhuk...

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com