Tuesday, February 1, 2011

Terima Kasih Daun Keladi :')

First skalik, nak ucapkan terima kasih kepada rakan-rakan blogger
yang memberi support untuk terus berjuang dalam dunia blogger ni...ececeh, thank u korang!
akan ku pertahankan industri blogger ni sampai mati,wah! ;D

Ok entri kali ni berunsur-unsur penghargaan sikit...
bukan sikit, tapi banyak..! yang membuatkan aku sebagai seorang blogger hingusan terharu lah sikijap..
walaupun aku tau aku masih baru dalam dunia blogger ni,
yela bulan April 2010 blog aku ditubuhkan,
tapi sokongan padu dari rakan-rakan blogger sangat membuatkan aku....
(stop sikijap kesat air mata..kih3..)
terus berada di persada dunia blogger ni..

 walaupun sikit, tapi blogger hingusan cam aku ni tetap bangga..wah! ;p

Aku just nak bagi tau aku punya blog LIKE da cecah seratus lebih alhamdulillah..
takdelah lebih, baru 103..huhu
bukan senang nak kumpul angka cam ginih.. 50 pun payah!
tapi berkat kesabaran yang tinggi, ditambah dengan blogging secara jujur ye kengkawan,
alhamdulillah..penulisan blog aku ni disukai ramai.. 
(perasan! sila tampo sekuat ati kat dak syaza nih!)

pelakon siri Pontianak Remaja - Finie Don pun like page blog aku..
terima kasih ya dikkk...sobss,sobss :')

 aku tau, akunyer page Finie Don je yg like, tapi tak apa..
blogger hingusan cam aku ni tetap bangga..haha ;D

adios!

2 comments:

Farihah Ahmad said...

teruskan perjuangan! kami sbg peminat akan terus menyokong anda!

mera zati M.z said...

wahhh tahniah ! sy akan terus support sweetsyaza.. :PP

neway, anda dah kena tag,,

http://devilviernes.blogspot.com/2011/02/tangan-bertuah-cik-nico.html

:)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com