Tuesday, March 29, 2011

Free LIPICE Untuk Sesiapa Yang Nak Bibir Macam Lisa Surihani :)

 

tak mao gebang pepanjang yang bisa bernanahkan mata korang membaca sekaligus bisa membawa penyakit ketumbit,
kalo korang mahu 'or' hendak 'or' nak LIPICE FREE dan memasang impian nak bibir munggil ala-ala Lisa Surihani macam kat atas ni, korang boleh klik dekat SINI!!!

dan benda pertama korang akan nampak bila korang dah klik link tu,
korang akan nampak gambarajah tabung uji seperti di atas.
dan ikuti arahan serta langkah-langkah tersebut.

nampak? saya sudah join, bagaimana pula dengan anda?
dapatkan FREE LIPICE bukan sahaja untuk diri anda, tetapi untuk rakan-rakan anda juga!!!
jadi dari situ tak nampak korang selfish sangat nak FREE LIPICE pakai sorang-sorang! hahaks.

sekian saya yang melaporkan xtvt LIPICE Malaysia pada hari ini,
adios!

4 comments:

GiP@m a.k.a H@iQal said...

wah nak jgk!! akhir nye dpt jgk tangkap kamu!! ahahahah ni kje nye yer? haha

Eynee said...

hoho~ jap g try ;p

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

GUA TAK MAU BIBIR MACAM DIA SEBAB GUA LELAKI... LAYAN

Peminat Katie Holmes said...

malas la. Nanti aku nampak sweet sangat.....

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com